Videonun tamamını izledim, motovlog açıp şu bana şöyle yaptı düzgün sür lan şeklindeki hareketler ve istemler bu memlekette işlemez hocam. Sırf kafanda kamera var diye sen el kol yapınca gel bunu da çek deyip yapıştırır motoruna tamponuyla iner bir güzel sopa çeker. Adam gibi karşı karşıya dövüşseniz belki döversin ama, adamın o arabayla sana zarar verme ihtimali çok daha yüksek.
Fakaaat. Yukarda yorum yazan arkadaşlara hayret ediyorum.
Dobloyu bile savunmuşlar, adam resmen içinden geçiyor herifin ki en sağda gitmesine ve yolu ortalamasına rağmen bu bir. BMW haklı fakat orta şerit için fazla hızlı, ve sinyalsiz şerit değiştiriyorsun tamamen senin hatan bu iki.
Eski kasa golfun yaptığı hareket tam olarak, tembel, şerit bile değiştirmeye erinen p.ç kafası. Hayır çok mu zor ver sinyalini, çık şeridinden, 3 4 şeritli yol, sol şerit boş. Ama yok sağ lastik senin şeridinde olacak götün götün önünden geçecek. En çok karşılaşılan trafikte bu durum sanırım. Ben artık tepki göstermiyorum, hemen beddua ediyorum inşallah kamyonun biri de seni böyle altına almaya çalışır kalbin götünden atar diye. Allah'a havale ediyorum, ara ara da böyle kaza yapanları görüyorum sanırım tutuyor.
Diğer bir kaç tanesi sıkışık trafikte ilerlemeye çalışan tıpkı senin gibi sürücüler büyütülecek çok bir şey yok dikkat etmen lazım.
Genel olarak beyaz son doblocu affedilemez imha edilmesi lazım. Golfçünün de başına bir iş gelmesi lazım. Kanalın hayırlı olsun, istanbulun gri sülieti altında hayabusa bile olsa, sende keith code olsan yine de ilgimi çekmiyor midem bulanıyor..