- Konu Yazar
İlk oncelikle merhabalar abilerim ablalarim
Ben burak yasim 18 boy 185 kg 85
Boyum uzun oldugu icin kalipli motorlara baktim ama her seyin cok farkli modeli tarzi ozelligi var secmek bi hayli zor
Benim aradigim ozellik cok degil aslinda
-Altimda oyuncak gibi durmasın
-Sıkıştıgımda gaz götürsün
-naked ve enduro
-bakimini iyi yaparken bile sanayide kanka yapmasin
-yedek parcasi bol
-iyi servis agi
-45 hp nin altinda
-200 cc 700 cc arasi
- konfor
-gosterge
-butce 15.000 net 0 da olur 2.el de
İstemedigim ozellikleri ise
-Gereksiz fiyat
-kotu kalite
- cin mali(kotuleme olmasin butcem var ve japon alip arkama bakmak istemiyorum)
nasil kullanicagim da soyliyim daha iyi olur tavsiye ederken
Sehir ici aktif gunluk 5 6 saat surus
Arasira artci belki alirim annem olur oda 1 2km mesafelerde arkadas olur 15 km max olur yol ustu flnsa artci ile kullanmayi dusunmuyorum apacilik kesinlikle olmicak
Ama makinede tok ses de kotu olmaz aslinda ayda 1 kere uzun yol belki fazla ama en az cikicam 250 cc ustu beni cezbetmiyor aslinda 250 de gerek yok ama malum canim abilerim trafikte 125 biraz gucsuz ve kucuk kaliyor benim icin 250 alip uzun sure de binicem
Motor tecrubem biraz garip gecti benim ilk 125 lik titan sonra 100luk cub sonra hyosung 250 naked sonra breton 125 ve oynanmis 150lik breton ve gs650
250 ve 600 deneme amacli gaz tepkisi icin bindim
Kafamdaki modeller bunlar ama gidip gorme imkanim pek olmadi gorsemde kullanmadigim icin pek bir sey dusunemedin
SUZUKİ İNAZUMA F
KTM 250 ABS VEYA 390
YAMAHA MT25
BENELLİ TNT 250 (25 DEGİL)
APRİLİA PEGASO 650
KAWASAKİ EN500
VE YORUM YAZARKEN SAGDAN SOLDAN DUYMA TECRUBE DEGİLDE KENDİ TECRUBENİZİ PAYLASİRSANİZ BENDE COK İYİ Bİ POZİSYONDA SECİM YAPABİLİR KİYASLİYABİLİRİM + LARİNİ - LERİNİ
ONERİCEGİNİZ MOTORLARİDA DORT GOZLE İNCELEMEYİ BEKLİYORUM
SİMDİDEN HEPİNİZE TESEKKUR EDERİM OKUDUGUNUZ VE YORUMLARİNİZ İCİN
Ben burak yasim 18 boy 185 kg 85
Boyum uzun oldugu icin kalipli motorlara baktim ama her seyin cok farkli modeli tarzi ozelligi var secmek bi hayli zor
Benim aradigim ozellik cok degil aslinda
-Altimda oyuncak gibi durmasın
-Sıkıştıgımda gaz götürsün
-naked ve enduro
-bakimini iyi yaparken bile sanayide kanka yapmasin
-yedek parcasi bol
-iyi servis agi
-45 hp nin altinda
-200 cc 700 cc arasi
- konfor
-gosterge
-butce 15.000 net 0 da olur 2.el de
İstemedigim ozellikleri ise
-Gereksiz fiyat
-kotu kalite
- cin mali(kotuleme olmasin butcem var ve japon alip arkama bakmak istemiyorum)
nasil kullanicagim da soyliyim daha iyi olur tavsiye ederken
Sehir ici aktif gunluk 5 6 saat surus
Arasira artci belki alirim annem olur oda 1 2km mesafelerde arkadas olur 15 km max olur yol ustu flnsa artci ile kullanmayi dusunmuyorum apacilik kesinlikle olmicak
Ama makinede tok ses de kotu olmaz aslinda ayda 1 kere uzun yol belki fazla ama en az cikicam 250 cc ustu beni cezbetmiyor aslinda 250 de gerek yok ama malum canim abilerim trafikte 125 biraz gucsuz ve kucuk kaliyor benim icin 250 alip uzun sure de binicem
Motor tecrubem biraz garip gecti benim ilk 125 lik titan sonra 100luk cub sonra hyosung 250 naked sonra breton 125 ve oynanmis 150lik breton ve gs650
250 ve 600 deneme amacli gaz tepkisi icin bindim
Kafamdaki modeller bunlar ama gidip gorme imkanim pek olmadi gorsemde kullanmadigim icin pek bir sey dusunemedin
SUZUKİ İNAZUMA F
KTM 250 ABS VEYA 390
YAMAHA MT25
BENELLİ TNT 250 (25 DEGİL)
APRİLİA PEGASO 650
KAWASAKİ EN500
VE YORUM YAZARKEN SAGDAN SOLDAN DUYMA TECRUBE DEGİLDE KENDİ TECRUBENİZİ PAYLASİRSANİZ BENDE COK İYİ Bİ POZİSYONDA SECİM YAPABİLİR KİYASLİYABİLİRİM + LARİNİ - LERİNİ
ONERİCEGİNİZ MOTORLARİDA DORT GOZLE İNCELEMEYİ BEKLİYORUM
SİMDİDEN HEPİNİZE TESEKKUR EDERİM OKUDUGUNUZ VE YORUMLARİNİZ İCİN