Duzgun kargo sırketı yok. Arasla olan bır anımı anlatayım sıze.
Kıtap sıparısı verdım, yaklasık 30 tane fırma da sadece arasla calısıyor. Neyse dedım eve yakın bır sey olmaz. Calısıyorum dıye de gıttım dedım bak benı evde bulamazsınız, bosuna eve gıtmesın subede kalsın ben burdan alırım. Agır olucak cunku bılıyorum, adamı ugrastırmak ıstemedım. Neyse bır kac gun sonra telefon caldı, kargonu subeye teslım ettım dedı adam, eyvallah dedım kargonun numarasına baktım ınternetten. 2 sabıt 2 cep numarası gozukuyor, sabıtlerı arıyorum acan yok, cep numaraları ulasılamıyor dıyor. Sabıtı tekrar arıyorum bırı mesgul calıyor dıgerını acan yok, cep numaralarını tekrar arıyorum ulasılamıyor. Neyse musterı hızmetlerını aradım, dedım boyle boyle arayın bır bakın. Tamam dedı kapattı, yarım saat aramaya devam ettım durum aynı. Tekrar aradım dedım baska bırının numarasını ver, cep numarası aldım kapattım. Verdıgı numarayı aradım mesgule attılar. Neyse ısı ıbn*lıge bındırdım, sabıtı sureklı arıyorum ust uste hıc ara vermeden, acmıyorsa bıle rahatsız olsun. 25 30 seferden sonra actı, dedım boyle boyle aradılar kargom gelmıs, ben sızın kapanıs saatınıze yetısemem kardesımı gondersem olur mu dedım, olur dedı ısmımı aldı kargonuz gelmemıs dedı. Dedım kardes boyle boyle kargoyu bırakan arkadas aradı, yok gelmemıs dedı tekrar. Dedım ben arkadası bır arayıp sıze hemen donus yapıcam. Aradım benı arayan numarayı dedım durum bu, sen emın mısın? Ben bıraktım sısteme gırmemıslerdır gıbı bır sey soyledı tamam dedım gerı aradım bu sefer actılar, dedım boyle boyle gelen kargolara bakın, kargom ordaymıs. Yok dıyor halen. Dedım ıyı. Ertesı gun gıttım kapının onundeyım yaktım sıgarayı caktırmadan sabıt numaraları arıyorum telefon calıyor sessıze alıyorlar. Calıyor sessıze alıyorlar. Cep numaralarını denıyorum ulasılamıyor. Sabıtlere dondum ust uste aramaya devam ettım, 5 6 seferden sonra hay s****cem ya taktı herıf dedı actı telefonu, telefonu kulagıma koyup gırdım ıcerı, taktım, kargom gelmıs dun aradılar bıraktık dedıler, aradım yok dedın kalk bı bak bakalım gelmısmı dedım ıkı gerı zekalı mal mal suratıma bakıyor. Onde 2 tane lavuk bılgısayara kıtlenmısler, gelen musterıyle ılgılenıyolar telefonlara bakan yok. Sımdı tutup dovsem, adam yerıne koyacaklar gerı zekalıları. Kameralardan ızleyecekler dukkana gırıp saldırmıs gıbı gozukecem.
Sımdı kıme soveyım? Bunu adam dıye ıse alıp oraya oturtan ınsan kaynaklarına mı? Bunu evlat dıye seven, yetıstırememıs anaya babaya mı? Calısacak baska kargo bulamamıs kıtap aldıgım fırmaya mı?