Yamaha R1 M 2016 Model A4 Kağıt Maket Modeli

Yamaha R1 M 2016 Model A4 Kağıt 160 gr dan yapıldı toplam 917 parçadan oluşan R1 in yapımı 2 ay sürdü boyu 41 cm günde ortalama 3 saat

uğraşıldı daha önceden yapmış olduğum R1 2007 model ile boyut olarak kıyaslamasıda mevcuttur

Şimdi ise Yamaha MT 10 üzerinde çalışıyorum MT 10 u A3 kağıt üzerinden yapıyorum boyu yaklaşık 63 cm olacaktır bitince fotoğrafları

paylaşacağım.

Origami sanatı ile uğraşmak isteyenler için link https://global.yamaha-motor.com/showroom/papercraft/

R1 in bölüm bölüm yapım aşaması
:cherry:

Tebrik ederim, güzel fakat zor bir hobiymiş.

Özellikle el becerisi gerektiren farklı uğraşlar zihni rehabilite etmenin en güzel yolu.

Garip yorumlara da aldırış etme, hobisi olmayan insan bana göre kendi kabında sıkışıp kalmış en ufak yaratıcılığı olmayan boş insandır. Berberde veya kahvede memleket kurtarır ara sıra..

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
ben de yaparım da ne sipor ayakkabılarım var ne de sabrım :)

Yapmaktanmı hoşlanıyorsun bitmişini seyretmektenmi.Şunun için soruyorum benim arkadaş puzzle delisi millet alıp buna veriyor bitmişini alıp duvara asıyorlar.Sanada Revell bir maket alıp versek bizim için yaparmısın :)

Mükemmelmiş mobilden inceleyemedim, gözümden kaçmış açıklaman için teşekkür ederim yarın çıktıları alıyorum... Böyle maketleri pdf sunan bu işe özel web siteleri biliyor musun? Paylaşırsan sevinirim...
Yapıştırıcı olarak ne kullanıyorsun?

Mükemmelmiş mobilden inceleyemedim, gözümden kaçmış açıklaman için teşekkür ederim yarın çıktıları alıyorum... Böyle maketleri pdf sunan bu işe özel web siteleri biliyor musun? Paylaşırsan sevinirim...
Yapıştırıcı olarak ne kullanıyorsun?

Yapıştırıcı olarak peligom kullan bende peligom kullanıyorum cabuk kuruyor ve kağıtı yakmıyor vermiş olduğum linkte hayvanlar binalar önemli yapıtların maketleri mevcut sayfayı biraz araştırırsan bulabilirsin :)

Super Moderator
Birşeyler üretmek kadar güzel bir şey yoktur. Tebrikler.

Birşeyler üretmek kadar güzel bir şey yoktur. Tebrikler.

Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:14 ----------

Yapmaktanmı hoşlanıyorsun bitmişini seyretmektenmi.Şunun için soruyorum benim arkadaş puzzle delisi millet alıp buna veriyor bitmişini alıp duvara asıyorlar.Sanada Revell bir maket alıp versek bizim için yaparmısın :)

İkiside dostum bende 3D puzzle da var eiffel kulesi ve sultanahmet camii ayrıca revell in bismarck savaş gemisi ve queen mary 2 yolcu gemiside mevcut :queen: elimde şuanda bi iş var bitince yaparım :cat:

Biraz daha az vakit alsa ,gezegendeki tüm motorların hepsini yapıp ünlü olabilirsin aslında.Sergi felan .Sonrada avrupa gezileri.M1 alacak parayı kısa süre3de doğrultursun valla.

Şu an çıktısını aldım 160 gr a4 e 52 sayfa çıktı. Ocak 15e kadar bitirmeyi planlıyorum günde 12-14 saat...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar