O kadar olacak. Benim motorun yaşı 5'e yaklaştı. fren müşürü arızası yaşamadım. Bu parça nerededir nasıl değişir? Yazabilirsen sevinirim. Bizim başımıza gelirse kendimiz hallederiz belki.Aldığım motorun sadece arka fren müşürü arızalı çıktı, orjinali 95tl cik, aldım kendim deĝiştirdim,havalar soĝuk zaten pek binemiyorum
Merhaba Arkadaşlar,
Artık dayanılmaz bir aşamaya gelen İstanbul trafiğinden kurtulmak niyetiyle, aralık başında arabadan motora geçiş yapmaya karar verdim. Hiç tecrübem yoktu ama uzun bir araştırma yaptım ve ihtiyaçlarıma ve zevkime en uygun motorun X City olduğuna karar verdim. Henüz kullanmayı bilmiyorum ama bugün motorumu aldım. Eğitimimizi tamamlayıp bu baharda yollara çıkacağız inşallah...
http://i.hizliresim.com/77BpEv.jpg
2013 model ve henüz 3.000 km'de.
Acil şekilde branda almam gerekiyor, tavsiyelerinize açığım...
Hoşgeldiniz. Motorunuz hayırlı olsun. Xcity 250'nin kullanımı çok kolay. Asıl mesele İstanbul trafiği konusunda tecrübe kazanmak. Tavsiyem kullanım kolaylığına kanıp yüksek hızlarda kullanmakta acele etmemeniz yönünde. Çünkü hava ve yol durumuna da bağlı olarak 120 km/h üzeri hızlarda sürüş çok da güvenli olmuyor. Bir çok branda eskitmiş biri olarak hazır branda almak yerine çadırcılara sipariş verip kaliteli kumaştan branda yaptırmanızı tavsiye ederim.
Bugün Unkapani ndaki brandacilara ve Karaköy seki çelikçileri gezdim. Şansima iki yerde de dükkanlarin büyük bölümü kapaliydi. Ne kaliteli zincir alabildim ne de branda.. Hocam zincir uzunluğu ne kadar olmali? 1 metre yeterli midir? Siz kaç metre kullaniyorsunuz?
Bugün Unkapani ndaki brandacilara ve Karaköy seki çelikçileri gezdim. Şansima iki yerde de dükkanlarin büyük bölümü kapaliydi. Ne kaliteli zincir alabildim ne de branda.. Hocam zincir uzunluğu ne kadar olmali? 1 metre yeterli midir? Siz kaç metre kullaniyorsunuz?
Çok sessiz oluyor bu başlığın altı. Yaza hareketlenecek sanırım
Cumartesi günü hayatımda ilk kez motor kullandım. Kursun Ps 150'sini. Aktif olarak bisiklet kullandığımdan ve bolca motor sürüş videosu izlediğimden hiç zor gelmedi bu iş bana. Bisiklet ya da araba gibi değil, çok daha zevkli bir şeymiş motor sürmek... 2 dakikalık bir tanışma sürüşünden sonra piste geçtim. 1-2 saatlik kullanımım sonucunda trafiğe çıkabilecek cesareti fazlasıyla kazandım. Dar alanda 8 çizerken biraz zorlanıyorum, özellikle dar alanda yapılan sağa doğru dönüşler ayağımı yere koymama sebep oluyor bazen. Tecrübe kazandıkça aşılabilecek bir konu sanırım.
Pazar günü kendi X City'mle de ilk sürüşümü yaparım diyordum ama yağmur izin vermediHeves kursakta bekliyoruz havaların düzelmesini. Kask aldım bir de branda aldım. Zincir ve park demiri işini de bu hafta halletmeliyim.
Orjinal X City çantası var motorda. Dün açtım ama kilitlemek için rahat 10 dk uğraştım. Değişik bir kilit sistemi var. Kapattıktan sonra düğmeye falan basılı tutup o şekilde kilitlemek gerekiyor sanırım, hala da tam çözmüş değilim. Acemilik başa bela![]()
Merhaba.
Bu motorun sıfır üretimi durdu mu? 2017 de eldeki stoklari bitince yenisi üretilmeyecek diye duydum.
Ayrıca bu motorun yakıt ortalaması nedir? Bakım masrafları xmax kadar var mı?
Teşekkürler
Bazı ülkelerin sitesinde XCITY250 kaldırılmış. Türkiye'de ise var. Büyük ihtimalle stoklar eriyince Yamaha Türkiye'de kaldırır. Bana göre Türkiye şartlarına XMAX'a göre daha uygun XCITY. Fakat geneldeki satış rakamlarına göre karar veriyorlar herhalde.
Bakım masraflarına gelince. XCITY, XMAX'a göre daha sade. Örneğin immobilizer arızası olmaz. çünkü yok. Bunun dışında bakım masrafları aynıdır. Süspansiyon XMAX'dan yumuşaktır. Sele de öyle. Şehir içi tüketim. 4 lt. Şehirlerarası 3,5 lt.dir.
Teşekkürler, yakıt benim için fazla. En iyisi 155'lik Nmax sanırım![]()
Mantıklı bir seçim. 90-110 bandında uzun yol bile gider. Sele altı XCITY den büyük. Durumlar böyle giderse ben de NMAX a terfi edebilirim.