- Konu Yazar
Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim ki çok şükür düşmedim.Ama öyle bir kaydım ki düşmüş kadar oldum gerçekten. Dün otobanda giderken hızımı tam hatırlamıyorum ama tahminen 60-70 vardı herhalde. Yerler ıslak yağmur tam yağmıyor ama çok hafif çiseliyor sanki.Önümdeki trafik bir anda yavaşladı ve ben de aniden fren yapmak zorunda kaldım. Arkayla önü hep kombine sıkıyorum ama bu seferki biraz ani olduğu için ne yaptığımı hiç hatırlamıyorum. Arka teker kaymaya başladı. Normalde de arada bir hafif yanlıyodu ıslak zeminde falan ama bu sefer baya bi gitti geldi. Ben freni bıraktım hemen ama bu sefer direksiyon sağa sola gitti geldi. Tank slaping değil ama ona yakın bi şey oldu. Sonra motor komple sağa sola sallandı.Bu sırada ben öndekine çarpmamak için sağa doğru yöneldim ve sağ şeride geçtim. Nasıl oldu bilmiyorum ama düşmedim. Bunların hepsi 1-2 saniye içinde oldu. Ama şu kadarını söyleyim ki bir tık daha ötesi olsaydı yerdeydim. Belki de çıkarken okuduğum dua ile kurtuldum. Sonuç olarak merak ettiğim konu acaba lastikler kaliteli olsaydı yine de bu durum olurmuydu. Yani o şartlarda yeri tutabilecek lastik var mı acaba. Şu sıra alabileceğimden değil de meraktan soruyorum sadece.
Şu anda kullandığım lastikler CST motor 125 mh
Son olarak özellikle naylon lastik kullananlar ıslak zeminde çok temkinli olmamız gerekiyor. En azından şu mevsimde biraz daha dikkatli olalım.
Tekeriniz düz bassın...
Şu anda kullandığım lastikler CST motor 125 mh
Son olarak özellikle naylon lastik kullananlar ıslak zeminde çok temkinli olmamız gerekiyor. En azından şu mevsimde biraz daha dikkatli olalım.
Tekeriniz düz bassın...