Life Paint sprey reflektörlü boya ile trafikte görünür ol

Volvo'dan reflektörlü sprey boya Life Paint. Motosiklet sürücülerinin trafikte yaşadığı en büyük sorun diğer araç sürücüleri tarafından fark edilememeleridir. Trafiğe çıkmadan motosikletiniz veya kendi üzerinizde kullanabileceğiniz bu sprey ile artık görünürlülüğünüzü arttırabilirsiniz. Giysi, çanta, motosiklet, kask, sırt çantası, ayakkabı vb yerlere uygulanılan sprey, gündüzleri şeffaf ve görünmez, geceleri ise ışığı yansıtan reflektif bir yapıya sahip.

Uygulama yüzeyine bağlı olarak yaklaşık bir hafta boyunca kalıcı oluyor. Pamuk, keten, keten ve bazı naylon gibi elyaf malzemeler üzerinde daha etkili olmakta.

Reflektörlü sprey kolayca yıkanabilir ve uygulanan malzemenin rengine veya yüzeyine zarar vermiyor. Albedo100 isimiyle amazon ebay gibi internet sitelerinde yaklaşık 30€'ya satılmakta.

Aşağıdaki videoda uygulamasını izleyebilirsiniz.

cmyQzV.jpg

eWqKqd.jpg

tVDnoS.jpg

GCXTGE.jpg

8sxqsV.jpg

Ekli dosyalar

• volvo-spray-life-paint-Albedo.jpg
    volvo-spray-life-paint-Albedo.jpg
    82.1 KB · Görüntüleme: 21,529
Moderatör tarafında düzenlendi:
Adana İl Temsilcisi
çok güzel bir ürün,bizlerin çok işine yarayacak.

Yurt dışından sipariş uğraşamam açıkçası, çünkü sürekli olarak bitecek yeniden almak gereken birşey, Turkiyeye gelirse kullanırız..
Tabi duzenli alınacak fiyattaysa.
Gece sürekli seyahat eden yada benim gibi gece turlamasini sevenler icin hayat ışığı olabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:45 ----------

30 euro şimdi fark ettim, hay maşallah ...

Mersin İl Temsilcisi
Yurt dışından sipariş uğraşamam açıkçası, çünkü sürekli olarak bitecek yeniden almak gereken birşey, Turkiyeye gelirse kullanırız..
Tabi duzenli alınacak fiyattaysa.
Gece sürekli seyahat eden yada benim gibi gece turlamasini sevenler icin hayat ışığı olabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:45 ----------

30 euro şimdi fark ettim, hay maşallah ...

Neden sürekli alınmalı?
Yikayinca filan geçiyor mu?
Teknik olarak anlayamadim

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:54 ----------

Siz rahat olun ben bunun formülü çalıp evde yapmanın yolunu bulurum ;)
Umudumuz dün toprağım..
Ev paintçiligi ;)

sahibinden'e koyulmış iki tane garip honda motosiklet vardı, burada başlığı açılmıştı. o motorlardaki boya bundan mıydı diye düşündüm bak şimdi.
bisiklete tamam da motosiklette pek mantıklı değil bence, yeterince aydınlatma var zaten.

Mersin İl Temsilcisi
Dün gece bir rüya gördüm ve aklıma bu boya hakkında bir fikir geldi..
Ama +18...

Güzel bir ürün ..ve fiyat çok pahalı değil bir parfüm fiyatına ....kalite maalesef biraz fiyatlı oluyor !!!

Millet oyuncak eder bunu. Nasıl olsa üzerine ışık gelmeden gündüzleri görünmüyor diye
Sırtına kaş göz çizeni mi ararsın artık, fuck u yazanı mı
gizli mesajlar vs..

:) Eğlenceli bir ürün ama 120 TL niş quuut..

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Konuyu hortlatayım.

Başka bir başlıkta reflektörlü sprey boyadan bahsedilmişti.
Bu boyayı aradım ama internet satış sitelerinde stokta bitmiş görünüyor. Yurtiçinde bulamazsam artık dışarıdan gidip gelen bir arkadaşıma aldırıcam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar