- Konu Yazar
Merhaba arkadaşlar 5 ay içinde motorumu satmam lazım. Şu an ölü sezon olduğu için biraz daha beklemeyi düşünüyorum. Motosiklet fuarından sonra Şubat ayında satmak uygun mudur?
Motor ile ilgili bilgi verir misin
evet aynı görüşteyim,artı bu sadece araçla sınırlı değil,arsa daire ev ve piyasa içinde aynı durum söz konusuTemmuz ayından beri Araç alım satımları cortlamış durumda. Bilginize.. 50cc today satamayanlar var.
yok kardeşim onla alakası yok,,insanlar şimdilik sadece yaşamak için gerekli temel ihtiyaçlara para harcıyor okadar,,düzelicek İNŞAALLAHValla 0 fiyatı bugün Borusan Oto'da 54.000 TL olan 2012 model motoru 26.500 TL'den satışa koydum, 6 aydır tık yok. Sitedeki en düşük kilometrelisi ve yılına göre en ucuzu. 2010 modellerine bile 27-30 bin istiyorlar. Fiyatı uygun yazdık diye mi millet kıllanıyor acaba:queen:
Valla 0 fiyatı bugün Borusan Oto'da 54.000 TL olan 2012 model motoru 26.500 TL'den satışa koydum, 6 aydır tık yok. Sitedeki en düşük kilometrelisi ve yılına göre en ucuzu. 2010 modellerine bile 27-30 bin istiyorlar. Fiyatı uygun yazdık diye mi millet kıllanıyor acaba:queen:
Motorunuz güzel satmayın kullanın
Bu arada sabit hızda ve uzun yolda vites oranları uzun yakıtı belli ama şehir içinde durk-kalklı iş trafigi ve daha akıcı şehir içi trafiginde nedir ortalaması? 800cc bir blok var sonuçta.
Bu arada borusan faktörünü es geçmek olmazalırken çekince yaratıyor insanlarda