Plaka ve plakalık problemi [Resimli]

1 - app mühürlü veya mühürsüz yasaktır
2 - devletin belirlediği plaka haricinde her hangi bir plaka takmak yasaktır
3 - yanınızda orijinal plakayı taşınasızda yasaktır. motorun arkasında gözükür bir şekilde olmak zorundadır. Örneğin bu resimdeki plakanız takılı ama siz yanınızda orijinal plakayı yanınızda taşıyorsunuz , polis çevirdi abi bak orijinal burada deseniz dahi polisin size ceza kesmeye ve motorunuzu bağlama yetkisi vardır. Çünkü yassak kardeş yassak.
4 - eski motorumda app plaka vardı bu şekilde ufak. Sele altında kendi orijinal plakası takılıydı polis çevirdiğinde bana şunu söyledi başka polise denk gelirsen motorun bağlanır...

umarım açıklayıcı olmuştur. Ayrıca hiç yakışıklı değilsiniz :farao::rendeer:

1 - app mühürlü veya mühürsüz yasaktır
2 - devletin belirlediği plaka haricinde her hangi bir plaka takmak yasaktır
3 - yanınızda orijinal plakayı taşınasızda yasaktır. motorun arkasında gözükür bir şekilde olmak zorundadır. Örneğin bu resimdeki plakanız takılı ama siz yanınızda orijinal plakayı yanınızda taşıyorsunuz , polis çevirdi abi bak orijinal burada deseniz dahi polisin size ceza kesmeye ve motorunuzu bağlama yetkisi vardır. Çünkü yassak kardeş yassak.
4 - eski motorumda app plaka vardı bu şekilde ufak. Sele altında kendi orijinal plakası takılıydı polis çevirdiğinde bana şunu söyledi başka polise denk gelirsen motorun bağlanır...

umarım açıklayıcı olmuştur. Ayrıca hiç yakışıklı değilsiniz :farao::rendeer:

Birilerinin yine kıskanclık krizleri tutmuş :queen:

Super Moderator
Apaçiliğin lüzumu yok.
Adam gibi gezin ADAM adam, madam değil ;P

Super Moderator
Alışık bu, daha önce çok kez gol olmuşluğu var;) Bi ara kahve içelim çağlar ismarlasın hala rakı balık, ıvır zıvır sözü var (Ağzımı bozamıyorum ;)

Alışık bu, daha önce çok kez gol olmuşluğu var;) Bi ara kahve içelim çağlar ismarlasın hala rakı balık, ıvır zıvır sözü var (Ağzımı bozamıyorum ;)

valla bak geçen geldi kahve ısmarlayacaktı göya bana , kendimi bir anda jumbo burgerde buldum hesabıda bana kitledi hee tamam karnım aç dedim o ayrı :) bunun hesap kabarık kabarık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar