paran varsa al motoru, burada boş muhabbet yapmaya meraklı ne kadar çok insan varmış. sen zaten kafaya koymuşsun almayı, şu anda yapman gereken güvenli sürüş taktikleri ve sürüş hakkında ipuçlarını araştırmandır.
yani neyi nasıl yapman gerektiğini öğren sadece, bana uygun mu gibi yorumlar yanlış oluyor.
yanlış anlama sana kızdığım için tepki göstermiyorum. burada kendini bilmez insanlerin ağzına dalga geçme imkanı veriyorsun ona kızıyorum.
seninle alay ettiklerinde ben oturduğum yerden küplere biniyorum. sen beni dinle, motor sürmek denge işidir. çok uzun süreler bisiklet sürmen gerek. sonra kısa bir süre scooter kullanabilirsin tercihen.
ama varsa kabiliyet scooter sürmesende olur. kaza dikkatsizlik ve önlem almama yüzünden olur. ve düşük hızlarda hataları tolera etme şansın fazla ama yüksek hızlarda hata tolera etme şansın düşük olduğu için hızlı motorlarda ölüm riskinin daha yüksek olduğunu söylerler ve bu doğru.
dediğim gibi forumda o kadar sıkıcı insanlar var ki boş boş konuşuyorlar sadece.