Korusigorta Kasko

sigorta karşı tarafı korumak içindir , kasko seni korumak için.

Iyide hem zorumlu trafik sigortasi hem kasko ayni anda olmaz onu diyorum ben.Avrupada her ikisinide ayni anda yaptiramazsiniz ya kasko yada mecburi trafik sigortasi yaptirabilirsiniz.....Neden sadece Turkiyede bøyle bir sistem uygulaniyor.

Ben Koru sigortadan yaptım kaskoyu fiyatı da uygun geldi motorsiklet+aksesuar+koruma ekipmanları ve kapalı açık alan hepsini kapsıyor artı yol yardımı var

F54

kaç paraya hangi motora yaptırdınız acaba

tenere 660
14 mod
%30 kazaszılık indirimi var 900 tl
allianz
plaka 34
yaş 33
1 yıl anadoluda yaptırmıştım poliçe bitince standart muafiyet varmış haberimiz yok bir daha anadoludan fiyat bile almam

Iyide hem zorumlu trafik sigortasi hem kasko ayni anda olmaz onu diyorum ben.Avrupada her ikisinide ayni anda yaptiramazsiniz ya kasko yada mecburi trafik sigortasi yaptirabilirsiniz.....Neden sadece Turkiyede bøyle bir sistem uygulaniyor.

ben Türkiye dışında yaşamadım yada araç sahibi olmadım o yüzden bilemiyorum. Avrupada dediğiniz gibiyse şunu hatırlatayım size " This is Turkey"

Bugune kadar bütün taşıtlarımda kasko vardı...

koru sigorta kooperatif firmasıdır bildiğim kadarıyla,kar zarar ortaklığı üzerine bir çalışma sistemleri var.sigorta yaptırdığınız zaman sizde bu sisteme ortak oluyorsunuz,ileride biz şu kadar zarar ettik sizde buna ortaksınız payınıza düşen ödeme şu kadar diye bir şey çıkabilir.

genelde karavan ve özel araç statüsünde olan araçlara uygun fiyat vermeleriyle ünlüdür ve bununla ilgili forum ve sitelerde konuşulan konular bu şekilde araştırmakta fayda var.

ben Türkiye dışında yaşamadım yada araç sahibi olmadım o yüzden bilemiyorum. Avrupada dediğiniz gibiyse şunu hatırlatayım size " This is Turkey"

Bugune kadar bütün taşıtlarımda kasko vardı...
Benim bisikletimde bile kasko var......

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:42 ----------

Arkadaslar bilgi sahibi olsun diye bazi seyleri anlatmaya calistim,kasko yaptiriyorsun neden tekrar zorumlu trafik sigortasida yaptiriyorsun mantiksiz birsey oldugunu aciklamaya calisiyorum.. Iki defa trafik sigortasi yapilmasinin yanlis oldugunu savunuyorum.Motosikletimide butun sene kullanmadigim icin 6 aylik kasko yaptiriyorum sadece.Sigorta sirketleride ayni sirketler neden Turkiyeye farkli muamele yapiyorlarda avrupada farkli bunu anlatmaya calisiyorum sadece...

Bizim ülkemiz'de kasko yerine muska yaptırmak daha mantıklı. Pek vatandaşı önemseyen yokta...

Dostum bisikletinize hangi şirketten kasko yaptırdınız

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:17 ----------

Benim bisikletimde bile kasko var......

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:42 ----------

Arkadaslar bilgi sahibi olsun diye bazi seyleri anlatmaya calistim,kasko yaptiriyorsun neden tekrar zorumlu trafik sigortasida yaptiriyorsun mantiksiz birsey oldugunu aciklamaya calisiyorum.. Iki defa trafik sigortasi yapilmasinin yanlis oldugunu savunuyorum.Motosikletimide butun sene kullanmadigim icin 6 aylik kasko yaptiriyorum sadece.Sigorta sirketleride ayni sirketler neden Turkiyeye farkli muamele yapiyorlarda avrupada farkli bunu anlatmaya calisiyorum sadece...

Dostum bisikletinize hangi şirketten kasko yaptırdınız

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar