Maymun iştahlı olmak :D

İlk motosikletimi almış olmama 1 aralıkta henüz 2 sene oldu ve bugün 6. motosikletimi almış bulunmaktayım. Sıralama şu şekilde:

YBR > Ninja250r > 200ns > ninja250r > cbr125 > ninja250r.. Aldığım her 2 motosikletten birisi ninja250r.

İnanılmaz bir seri yakaladım biri beni durdursun ve bu ninja 250r olsun artık. Çok seviyorum keretayı :queen:

r69kQP.jpg

Temiz duruyor maşallah hayırlı olsun. Bende senin kadar olmasa da 2 yılda 4. motosikletimi aldım bu yaz ortası.

Temiz duruyor maşallah hayırlı olsun. Bende senin kadar olmasa da 2 yılda 4. motosikletimi aldım bu yaz ortası.

Tesekkür ederim. 6093 km'de nadir bulunabilecek temizlikte :cherry: 600'cc ye geçiş yapabilmişsiniz en azından ben dönüp dolaşıp aynı kulvarda kalıyorum :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:17 ----------

Hayırlı olsun

Temizleme parlatma elemanların ne :)

En etkili çözücü ve cilalama maddesi olan su ve temiz bir bez :wiinkk: :thumleft:

R kalıplı güzel seviyorum ama sl yeni teknoloji daha az yakıyor falan daha cezbedici.Oda fazla ince.

Tesekkür ederim. 6093 km'de nadir bulunabilecek temizlikte :cherry: 600'cc ye geçiş yapabilmişsiniz en azından ben dönüp dolaşıp aynı kulvarda kalıyorum :D

biz ona hızlı koşan atın boku seyrek düşermiş deriz... bilmem anlatabildim mi... 2 yıl dediğin hiç bir şey...

iyidir aynı kulvar yeterince tecrübe edinirsiniz. bence o yüzden bir süre daha bu kulvardan devam... hayırlı olsun kazasız belasız sürün

Çok tatlı bir motosiklet. Bende seviyorum bunu ama kullanmak kısmet olmadı :D

Yüksek dozda bağımlılık yapıyor almayı düşünmüyorsanız binmeyin derim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:21 ----------

R kalıplı güzel seviyorum ama sl yeni teknoloji daha az yakıyor falan daha cezbedici.Oda fazla ince.

Bana sorarsan sl'in yakıt tüketimi dışında cezbedici bir yanı yok. Oysaki r modeli hem daha kalıplı, daha gösterişli, 2 silindir, ivmelenme ve top speed farkı ve tabiki tiger egsozla çıkan harika ses r modelini bariz üstün kılıyor. Tamamen şahsi zevk ve düsüncem tabi bunlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:25 ----------

biz ona hızlı koşan atın boku seyrek düşermiş deriz... bilmem anlatabildim mi... 2 yıl dediğin hiç bir şey...

iyidir aynı kulvar yeterince tecrübe edinirsiniz. bence o yüzden bir süre daha bu kulvardan devam... hayırlı olsun kazasız belasız sürün
Tesekkür ederim sizlerde

90 model zzr250 ler ayaktayken bunu eskitebilmek sabır ister

Yüksek dozda bağımlılık yapıyor almayı düşünmüyorsanız binmeyin derim :)

Yok satın almaya kalkana kadar sürmem zaten. Başkasının motosikletini bir tur dahi olsa almam, kendi motorumu da kimseye vermem. :D

Bu ninjanın sadece üzerine oturdum sürmeden, birde artçı oldum. :D

hayırlı olsun bende nin250r kullandım fakat alışkanlık yapmadı hatta kurtulduğuma sevinmiştim

bence sen ninja250r nin yanına bi motor daha alırsan bi daha satmazsın gibime geliyor

Fakat mütemadiyen bir küçük bir büyük kullanmışsın. Demek ki sırada yine 125 yada 200 cc var

Super Moderator
Olm adama yüklenmeyin lan, kötü bişi yapmamış ki, pişiriyo işte kendini 125 - 250 arası.. 2 yılda gidip 600'e çıkmamış ya :)

Hayırlı olsun ne diyelim :)
Ayıptır sorması diğer ninjaları neden sattın acaba?
2.el sorunlu makineyemi denk geldin.

Sen git bi 700 lük makina al ancak o keser seni..

Aslında ninjadan önceki motosikletlerim daha güçsüz olduğu için ninjayı her aldığımda bu ne lan filan diyorum, güç farkı epey var. O yüzden şu an ninja bile gayet yeterli geliyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ----------

Hayırlı olsun ne diyelim :)
Ayıptır sorması diğer ninjaları neden sattın acaba?
2.el sorunlu makineyemi denk geldin.

Hayır kullanırken gayet keyif alıyordum ama iyi teklifler gelince yok diyemedim :/

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar