- Konu Yazar
Dogrudur hocam orasi da her yolu boklu degnek.Yanında silah taşıyan adam ne kadar düzgün olabilir.Bu sefer bilenir plaka falan bulup vurur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:42 ----------
Hocam bombalarin patladigi olayda taksicilerin turistleri goturmek icin bilmem kac yuz dolar istemesi bu taksicilerin vicdanini ve ahlakini zaten gosteriyor. Daha dun dolmuscu nerdeyse bir arabali arkadasimizi dovecekti. Evet arkadasimiz ana yola biraz fazla hizla cikmisti ve nerdeyse carpiyordu bize. Ama arkadsimiz arabasindan inip abi kb daha acemiyim bilerek olmadi dedi. Dolmuscu ise direk sopasini alip indi nerdeyse dovecekti adami. Demem o ki bize mi denk geliyor bilmiyorum ama bu dolmuscu ve taksicilerin buyuk cogunlugu piskopat manyak ruh hastasi mi yoksa? Eger her hatada birileri bicaklanacaksa, dovulecekse ulkede kan govdeyi goturur. Diyelim ki saldiriya ugrayan arkadasimiz hataliydi? Tartistiniz o sinirle. Bicaklamak nedir yav? Bakin bu forumda dunku motorxu kardesimizi doven 3 hur cocugunu savunanlar vardi bu forumda dahi. Gerisini siz dusunun...Biride sormamış ki sebep diye...
Başka bir konudada yazdım burası Türkiye adamın yanında silah mı bıçak mı ne olacağı belli olmaz bok yoluna gidersin niyazi diye.
Bu arkadaşa öncelikle geçmiş olsun diyorum ama sonrada merak ediyorum bu olay neden oldu acaba gerçekten arkadaşın dediği gibi mi yoksa taksiciyide dinlemek gerekmez mi ? Bizler nedense her zaman motorcu haklı gözüyle bakıyoruz. Bence değiller hatta çoğu zaman biz hatalıyızdır. Olay bıçaklama noktasına geldiğine göre emin olun kırmızıda geçti , üstüme kırdıdan sonra taksicide aaa dur lan ben şunu bi bıçaklıyım diyipte bıçaklamamıştır... Bu olayların bi alt yapısı vardır ki iş bu noktaya gelmiştir. İşte biriside sormuyor " sebep " diye
Bıçaklanma doğru iyi falanda demiyorum yanlış anlamayın.