anlaşıldı muşta alacağız artık şart oldu
Yeterli kalmaz, alacağınız tek şey; seri atar, iyi atar, metal atar, delik açar olmalı.
Yetmez iyi kullanır, hızlı kullanır, hedefi iyi görür olmanız gerekir.
Ülkemin durumu içler acısı işe, okula, eğlenmeye, yemeğe içmeye, çarşı bile çıkarken silahlanmaktan bahseder olduk.
Cezalar arttırılmalı kanunlar uygulanmalı yoksa işler kötü.
xmax 250 motorumda ön tarafta 2 tane birisi kilitli olmak üzere cep var kilitli olan kısma muşta koyulabilir.
zaten trafikte tartıştığın kişi seni durduracak durduğunda muhtemelen sopa yada levye çıkaracaktır
eldiveni çıkarıp muştayı takmak 5-6 saniye sürer.
kendimizi bu şekilde koruyabiliriz
Hocam bence bicak yerine biber gazi ytasiyin. Basiniza bela almayin. Zaten adam eger ustunde tabanca filan tasiyosa o durumda gene ise yaramayacak bicak. Biber gazini sikin sgzini burnunu kirin gerekirse. Hic bisey yapamaz. Obur turlu adam olsa olan gene size olucak. Ama yiyecegi saglam bi dayakla belki akillanir.ben son 6 senedir motosiklet üstündeyken bıçak taşıyorum zaten bence sizde taşıyın ne olacağı belli olmuyor
Hocam bence bicak yerine biber gazi ytasiyin. Basiniza bela almayin. Zaten adam eger ustunde tabanca filan tasiyosa o durumda gene ise yaramayacak bicak. Biber gazini sikin sgzini burnunu kirin gerekirse. Hic bisey yapamaz. Obur turlu adam olsa olan gene size olucak. Ama yiyecegi saglam bi dayakla belki akillanir.
Ülkede adalet diye birşey mi kaldı ki ? Texasa döndük iyice geçmiş olsun yakinda yanımda jopla felan gezmeye başlıyorum
Çantamda her zaman mınçıkam vardır şükür 2.kez kullanmak zorunda kalmadım.
Tedbir amaçlı taşımakta fayda var.
Çantamda her zaman mınçıkam vardır şükür 2.kez kullanmak zorunda kalmadım.
Tedbir amaçlı taşımakta fayda var.