SEYAHAT ET- DÜŞLE- KEŞFET ... Son baharın son gezisi. (1100km Akdeniz gezisi )

Kış gelmeden son kez gezeyim düşüncesi ağır basınca
Fotoğraf makinemi aldığım gibi , atladım motoruma
Çıkış yeri Konya Bozkır
Gittiğim yerler:Manavgat , Alanya , Antalya civarı turistik yerler toplam km 1100
Ortalama 20 kuruş yaktı motor.
Motorum Honda CBX 250 Twister
Fotoğraflar şahsime aittir.

Antalya Manavgat girişte gün batımı karşıladı beni

Manavgat beni sevmiş olacakki çiçekli yollarla karşıladı beni :)

İlk durağım ,Antalya merkeze 10 km uzaklıkta olan Kurşunlu şelalesi .

Antalya merkezde yer alan Kale içi denen yerden Antalya manzaraları ve masmavi denizini seyretme fırsatı bulduk.

Burası şehrin merkezinde yer alan aşağı düden şelalesi, şelale denize dökülüyor , gezide görüğüm en güzel yer diyebilirim.

Antalyanın tam merkezinde bulunan Düden şelalesi , içerisi oldukça kalabalık .

Manavgat ırmağı gece manzarası.

Side bölgesinde yer alan tarihi yapı.

Antalya Serikte bulunan, Aspendos antik tiyatro, girişi çok pahalı geldi bana 15tl .

Manavgat şelasi, diğerleri gördükçe pek tatmin etmedi beni.

Böyle güzel manzarayı bulmuşken poz vermezsek olmaz :)

Standart pozumuda verdikten sonra güneş battı.

Alanya Kalesinden Alanya Görünümü , Giriş 15 tl,içerisi oldukça büyük gezerken 2 saat geçmiş

Böyle güzel manzarada biraz oturmasam olmazdı .

Bu sefer güneş benim için battı.Eve dönüş vakti geldi.

izlediğiniz için teşekkür ederim,soru ve görüşleriniz varsa söyleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Güzel gezi, güzel rota, güzel fotolar, emeğine sağlık.

Gelecek bahar mevsimi ile birlikte , Çanakkale , Eskişehir, Ankara gibi rotalar var benim de aklımda.

Hele şu kış bir geçip gitsin de.....

Güzel gezi, güzel rota, güzel fotolar, emeğine sağlık.

Gelecek bahar mevsimi ile birlikte , Çanakkale , Eskişehir, Ankara gibi rotalar var benim de aklımda.

Hele şu kış bir geçip gitsin de.....

Teşekkür ederim , beğendiğinize sevindim,
Sizin rotanızda güzelmiş,kazasız belasız sürüşler dilerim.

Mersin İl Temsilcisi
maaşallah kardeşim..
tekerin düz bassın :)

fotoğraf makinan nedir?

Fotoğraflar güzel güzel olan bir şey daha var diğer bazı arkadaşlar çektikleri fotoğrafları alt alta yapıştırıp yayınlıyorlar hangi fotoğraf neresi bulamıyorsun . Her fotoğrafın altına açıklamasını ve yorumlarını yazman iyi olmuş. Birde motorun arka çantası yok mu? neyle taşıdın malzemelerini.

Fotoğraflar güzel güzel olan bir şey daha var diğer bazı arkadaşlar çektikleri fotoğrafları alt alta yapıştırıp yayınlıyorlar hangi fotoğraf neresi bulamıyorsun . Her fotoğrafın altına açıklamasını ve yorumlarını yazman iyi olmuş. Birde motorun arka çantası yok mu? neyle taşıdın malzemelerini.

Fotoğraf ve düzenini beğendiğinize sevindim.
Motorun çantası yok.Eşyalarımı heybe ile taşıdım, heybe olmadığı zaman kask elimde gezdim genelde

vay beee demeden kendimi alıkoyamadım,güzel manzara eşliğinde ne yollardan geçmişsinizdir kimbilir,fotoğrafların on numaraydı teşekkürler,selamlar...

10 numara gezi olmuş, tebrikler. Giderken niye haber etmedin :) bende gelirdim. Bende bugün vurdum kırbacı Antalya side falan geziyorum, bu gece side de kalıyorum yarin dönüş.

vay beee demeden kendimi alıkoyamadım,güzel manzara eşliğinde ne yollardan geçmişsinizdir kimbilir,fotoğrafların on numaraydı teşekkürler,selamlar...

Mesut hocam , yollar genelde deniz manzaralıydı benimde çok hoşuma gitti,fotoğrafları beğendiğinize sevindim . Selamlar...

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:17 ----------

10 numara gezi olmuş, tebrikler. Giderken niye haber etmedin :) bende gelirdim. Bende bugün vurdum kırbacı Antalya side falan geziyorum, bu gece side de kalıyorum yarin dönüş.

yanlızdım bende , yanımda bir kişinin daha olması fena olmazdı,nasip değilmiş artık başka gezilere.Tekerinize taş değmesin ,güzel geziler sizede

Elinize tekerinize sağlık güzel hoş görüntüler bunlar :) Allah kaza bela vermesin. Bir soru yönetebilir miyim hangi makineyi kullanıyorsunuz fotoğraflar için :) ? Şimdiden teşekkür ederim...

Motosikleti
Suzuki burgman 200
tebrik ederim,guzel gezi olmuş.şu an kibrista askerim hayirlisiyla tezkereyi alinca yapacagim insaallah oralara bir gezi :)

Elinize tekerinize sağlık güzel hoş görüntüler bunlar :) Allah kaza bela vermesin. Bir soru yönetebilir miyim hangi makineyi kullanıyorsunuz fotoğraflar için :) ? Şimdiden teşekkür ederim...

Beğendiğinize sevindim gerçekten ,Güzel dualarınız için teşekkürler.
fotoğraf makinası olarak: Sony alfa a58, lens olarak minolta 28-80 kullanıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:08 ----------

tebrik ederim,guzel gezi olmuş.şu an kibrista askerim hayirlisiyla tezkereyi alinca yapacagim insaallah oralara bir gezi :)

Teşekkür ederim , Allah hayırlı tezkereler versin
Bence kesinlikle yapın o geziyi , gerçekten çok güzel yerler var Antalya civarında.

MCV

Güzel bir gezi olmuş.Fotoğraflarda çok hoş.
Paylaşım için teşekkürler.

Fotoğraflarınız çok güzel.
Güzel bir gezi olmuş Tekeriniz düz bassın Hocam

Tebrikler, resimleriniz çok başarılı, daha nice paylaşımlarda bulunmanız dileğim ile tekeriniz her daim düz bassın

Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.Bundan sonraki gezi fotoğraflarınıda buraya koymaya özen göstericem

F54

kurşunlu şelalesin de suya giriliyor mu?
fotoğraflar süper sende enduro cu ruhu var :)
bence en kısa zaman da bi enduro motor ve çadır al vur kendini doğa ya bizim gibi..

Hocam kurşunlu şelalesinde suya girmek yasak.İzin vermiyorlar
şuanlık ufukta enduro görünmüyor uzun süre bu motorlar yola devam edicez gibi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar