AEA olursa ben gelmem.
Ben de apaciler köyü kurmayı düşünüyorum, ustamız Otoban Bekir... Motorlarımız 250cc CG, benzin kaçak. Müziğimiz arabesk rap. Köy içi taşımacılık şahin ile yapılacak. Pazar +5 beygir veren egzozların, altın rengi silindirlerin satıldığı bir pazar olacak. Kask takan pıçaklanarak cezalandırılacak. Geleneksel kıyafet olarak Çakma adidas ceket ve NIXE marka spor ayakkabılar ve siyah dar paçalı pantolon olacak. Herkes bu kıyafetle sel mağduru Alibeyköy esnafı gibi gezecek. Hastanede anestezide bonzai kullanılacak. Sosyal etkinlik olarak cg drag yarışları olacak.
Mümkünse köyün bi köşesine petrol, veteriner ve hastane önüne de 3 ambulans..
Aramızda tavuk, kedi, koyun katilleri dolanıyor. Hayvanlara yazık olmasın![]()
awesomee , koyun mahalleeri olacak , choper mh. racing mh. enduro mh. stunt , cup-comitter ve karma club motosiklet klüpçüler vs. vs.
AEA olursa ben gelmem.
Ben de apaciler köyü kurmayı düşünüyorum, ustamız Otoban Bekir... Motorlarımız 250cc CG, benzin kaçak. Müziğimiz arabesk rap. Köy içi taşımacılık şahin ile yapılacak. Pazar +5 beygir veren egzozların, altın rengi silindirlerin satıldığı bir pazar olacak. Kask takan pıçaklanarak cezalandırılacak. Geleneksel kıyafet olarak Çakma adidas ceket ve NIXE marka spor ayakkabılar ve siyah dar paçalı pantolon olacak. Herkes bu kıyafetle sel mağduru Alibeyköy esnafı gibi gezecek. Hastanede anestezide bonzai kullanılacak. Sosyal etkinlik olarak cg drag yarışları olacak.
bir kaç madde hariç ben bu fikri ciddiye aldım. :mrgreen:
herkesin kafasına göre bol ve ucuz yedek parça ile motorlarını topladığı, insanı kayıt altına alan hiçbir şeyin olmadığı, (plaka sigorta vs ocak pulu), ucuz benzinin olduğu ve çalışmanın asla olmadığı bir yer fena olmaz. patlak egzoz sesine razı gelebilirim bu şartlarda.
Abi nick'inizi görünce aklıma geldi... Bence CRX'lerin VTI'lerin STI lerin mitsubishi'lerin supraların vesairelerinin bulunduğu bir swap mahallesi olsun. Pazarda B18C motor satılsın...