Forum halkı artık bizi kabul etsin

Herkese selam,

Motosikletimi apaçi gibi gösteren bütün parçaları söktüm ( sakal , sticker , yarasa ayna ) aynayı sök +5hp diyen gereksizlere inat orginal aynaları taktım ve bundan sonra böyle binmeye karar verdim. Halen cg'm var diye apaçi mi oluyorum. Bu konuya bir netlik kazandırmam gerekiyor.
Ama bi önceki konumda resmen soytarı muamelesi yaptınız. Üzdünüz bu kardeşinizi, haberiniz olsun...

LZgbQZ.jpg

Mersin İl Temsilcisi
Her daim beraberiz ;)
Eleştiri ile yargılamak arasındaki çizgiyi karistirdigimiz oluyor.
Yanlış anlıyor ve anlatıyor yahut davranıyor da olabiliriz ama affedilmesi ve affetmeyi de bilmek gerek diye düşünüyorum.
Ama ben orijinal kullanım taraftariyim..
En a,indan şimdilik oyleyim ;)

Her CG suren apacidir diye bir sey yok olamaz da. Sizi tanimadan bu sekilde yargilamissalar biraz ayip olmus dogrusu. Siz kendinizi biliyorsaniz, bilincli bir motosiklet kullaniciysaniz milletin ne dusundugune cok da takilmamanizi oneririm.

İnsanları neden bu kadar kafana takıyosun. Öyle yaşanmaz.

Apaçi olmak zihniyetle alakalı diye biliyordum, üstelik apaçi olsan kime ne. Kurallara uyup, düzgün kullanan birisi isen başka ne önemli olacak ki. Ne yani, yolda görseler selam mı vermeyeceklermiş?

İnsanları bindiği motosiklete,kullandığı arabaya, yaşadığı eve yani kısacası parasına göre yargılayan insanlar boş insanlardır. Sen motosikletini efendi gibi kullandığın sürece boş yorumları görmezden gelmeni öneririm.

Maddi durumun el vermiyordur, cg ye binersin, çalışır kazanır seneye ducatiye binersin, bu seni ne eksik kılar nede yüceltir.

Eski konunu hatırlamıyorum ama birşeye değinmek isterim. Modifiye yapılmış cg kullanan büyük bir apaçi kesim var sende biliyorsundur. Eğer motosikletini böyle modifiye edersen insanların da sana karşı önyargılı olmasını göze alman gerek. Açıkçası orijinal haliyle ve ekipmanlı cg ye binen hiçkimseye apaçi gözüyle bakmam ama iş modifiye edilmiş cg lere gelince ister istemez bir önyargı oluyor bunu da bil derim :)

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Apaçi konunda gidiyorum buralardan demişsin, noldu! :)

Bak kardeşim çok kısa sana şunu diyeyim, çevreni rahatsız etmedikten sonra motosikletine istediğin modifiyeyi yap bence sen Apaçi değilsin. Yani Apaçi = Rahatsızlık verici. ;)

Not: Alt sakal bence olmuştu, güzeldi baya hoşuma gitmişti yani.

Ben cg kubayı bılmıyordum , gecen gun konusu oldugunda bakıp arastırdım. Moturun kendısınde bır problem yok :) fakat genel kullanıcı profılının surus tarzına baglı olarak bır kanı olusmus motor camıası ıcınde.Bu yakıstırmanın degısmesı ıcın kullanıcıların surus tarz ve tavırlarını degıstırmesı gerekıyor.Kurunun yanında sızde yanıyorsunuz :) trafıktekı ve toplumdakı bu onyargıyı kırmanız cok zor olacak, kullanımızla ve tarzınızla farkını ortaya koyarak bu on yargıyı kırabılırsınz ama 3-0 gerıde baslıyorsunuz maca :) kolay gelsın.Belkı maddı durumunuza baglı olarak cbf150 veya ace125 tercıh edılırse cok daha avantajınıza olur bu sureclerle ugrasmazsınız :)

edıt : zaten motor kullanıcıları olarak toplumun bıze olan onyargısını kırmak adına hepımız ugrasıyoruz

Son düzenleme:
aslında zevklidir bunu kullanması he

oğuz ustaya götürüp bide modifiye yaptırıcan

mersin tarsus ta cg yarışları da varmış

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Oğuz ustmaın motorlar sibop kesmez

Bu sadece cg ile alakalı değil. R25 e mavi led döşeyen bi arkadaş var forumda. Ona hoş gelmiş ama mesela bana apaçi işi gibi geliyor :D hayatta yapmam. Eksoz bile takmadım. En fazla beyaz ışıklı halojen far falan takarım. Bence orjinali daha düzgün. Apaçi işi motorun fiyatıyla alakalı değil

Birilerinin ne dediği senin yaşantını etkiliyorsa kendi hayatını değil onların istediği hayatı yaşıyorsun demektir.

Her daim beraberiz ;)
Eleştiri ile yargılamak arasındaki çizgiyi karistirdigimiz oluyor.
Yanlış anlıyor ve anlatıyor yahut davranıyor da olabiliriz ama affedilmesi ve affetmeyi de bilmek gerek diye düşünüyorum.
Ama ben orijinal kullanım taraftariyim..
En a,indan şimdilik oyleyim ;)

Abi öncelikle yorumun için teşekkür ederim. Evet eleştri ile yargılamanın çizgisi biraz beni ezdi önceki konumda. :)

Her CG suren apacidir diye bir sey yok olamaz da. Sizi tanimadan bu sekilde yargilamissalar biraz ayip olmus dogrusu. Siz kendinizi biliyorsaniz, bilincli bir motosiklet kullaniciysaniz milletin ne dusundugune cok da takilmamanizi oneririm.

Abi bir değil iki değil valla kırmızı ışıkta yanıma yanaşıp abi lazım mı bişeyler diyen bile oldu..

İnsanları neden bu kadar kafana takıyosun. Öyle yaşanmaz.

Aslında dediğin çok doğru abi sökecen aynaları pıstıracan yere sıfır. Bi de ohh egsoz hababababap baba mrb :mrgreen: :mrgreen:

Apaçi olmak zihniyetle alakalı diye biliyordum, üstelik apaçi olsan kime ne. Kurallara uyup, düzgün kullanan birisi isen başka ne önemli olacak ki. Ne yani, yolda görseler selam mı vermeyeceklermiş?

Ya eksik kalsın selamları hakkatende. Benim kullandığım ekipmanı kullanmayan bir sürü motorcuyum diye geçinen var şurda ama işte milletin ağzının fermuarı yok ki kapayasın.

İnsanları bindiği motosiklete,kullandığı arabaya, yaşadığı eve yani kısacası parasına göre yargılayan insanlar boş insanlardır. Sen motosikletini efendi gibi kullandığın sürece boş yorumları görmezden gelmeni öneririm.

Maddi durumun el vermiyordur, cg ye binersin, çalışır kazanır seneye ducatiye binersin, bu seni ne eksik kılar nede yüceltir.

Eski konunu hatırlamıyorum ama birşeye değinmek isterim. Modifiye yapılmış cg kullanan büyük bir apaçi kesim var sende biliyorsundur. Eğer motosikletini böyle modifiye edersen insanların da sana karşı önyargılı olmasını göze alman gerek. Açıkçası orijinal haliyle ve ekipmanlı cg ye binen hiçkimseye apaçi gözüyle bakmam ama iş modifiye edilmiş cg lere gelince ister istemez bir önyargı oluyor bunu da bil derim :)

Aynen ah o kasksız montsuz binenler var ya hepücüğümüzü yaktılar.

Apaçi konunda gidiyorum buralardan demişsin, noldu! :)

Bak kardeşim çok kısa sana şunu diyeyim, çevreni rahatsız etmedikten sonra motosikletine istediğin modifiyeyi yap bence sen Apaçi değilsin. Yani Apaçi = Rahatsızlık verici. ;)

Not: Alt sakal bence olmuştu, güzeldi baya hoşuma gitmişti yani.

Abi gittim bi kaç gün uzak kaldım da adam akıllı motorla ilgili bilgi paylaşımının olduğu yer yok ki. Tilkinin dönüp dolaşıp geleceği yer kürkçü dükkanı derler ya aynen o hesap bizimkisi de.

Ben cg kubayı bılmıyordum , gecen gun konusu oldugunda bakıp arastırdım. Moturun kendısınde bır problem yok :) fakat genel kullanıcı profılının surus tarzına baglı olarak bır kanı olusmus motor camıası ıcınde.Bu yakıstırmanın degısmesı ıcın kullanıcıların surus tarz ve tavırlarını degıstırmesı gerekıyor.Kurunun yanında sızde yanıyorsunuz :) trafıktekı ve toplumdakı bu onyargıyı kırmanız cok zor olacak, kullanımızla ve tarzınızla farkını ortaya koyarak bu on yargıyı kırabılırsınz ama 3-0 gerıde baslıyorsunuz maca :) kolay gelsın.Belkı maddı durumunuza baglı olarak cbf150 veya ace125 tercıh edılırse cok daha avantajınıza olur bu sureclerle ugrasmazsınız :)

Valla bu önyargıyı kırmak için vlog yapmayı bile düşünüyorum da işte bi kamera parası ayarlayabilirsek inşallah başlayacağız :)

aslında zevklidir bunu kullanması he

oğuz ustaya götürüp bide modifiye yaptırıcan

mersin tarsus ta cg yarışları da varmış
https://www.youtube.com/watch?v=Tpw1D6ZxrTo

mersin çocuğuyuz ha ayıqtın güzelim :)

Uğur bey bu motorun ruhunda apaçilik var yani fabrika çıkışı böyle

sticker sakal sökmekle olmuyor malesef
takıl sende zaten Mersin de yaşıyosun (cg başkenti)

keyfini çıkart

Oğuz ustmaın motorlar sibop kesmez

o boştur entebin motoruna hiç binmişmisen? :cherry:

Bu sadece cg ile alakalı değil. R25 e mavi led döşeyen bi arkadaş var forumda. Ona hoş gelmiş ama mesela bana apaçi işi gibi geliyor :D hayatta yapmam. Eksoz bile takmadım. En fazla beyaz ışıklı halojen far falan takarım. Bence orjinali daha düzgün. Apaçi işi motorun fiyatıyla alakalı değil

Aynen led harbiden apaçilik oluyor :mrgreen:

Birilerinin ne dediği senin yaşantını etkiliyorsa kendi hayatını değil onların istediği hayatı yaşıyorsun demektir.

Abi normalde önemsemem ama bir değil iki değil herkes aynı şeyi söylüyordu. Dedim bende yanlış var galiba.

Forumdan Uzaklaştırıldı

Oğuz ustma ağlıyorduurrrrrrr,,

Ver hakanım sesi sen ver sibopppp kesmiyor bizdeki cg lerrrrrr

Uğur bey bu motorun ruhunda apaçilik var yani fabrika çıkışı böyle

sticker sakal sökmekle olmuyor malesef
takıl sende zaten Mersin de yaşıyosun (cg başkenti)

keyfini çıkart

Abi tamam da bu sefer forumda ki itibarım kötüye gidiyor asdasdasdasdfasdf :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

https://www.youtube.com/watch?v=yiOmgpQ8OTQ&t=121s

Oğuz ustma ağlıyorduurrrrrrr,,

Ver hakanım sesi sen ver sibopppp kesmiyor bizdeki cg lerrrrrr

s.a

r25 led olayını uygulayan @IRau :cherry:

Zevkler renkler tartışılmaz. Milletin lafına bakarak kendi göz zevki anlayışından kendini mahrum etme. Sektör et.

Uğur yaa boşver milleti sen içinden geleni yap

milletin ne dediğini takma

bende led yaptım r25 e içindeki apaçiyi durduramadım :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ustamız kelle mehmet ustamı iyi tanır güneydoğu bölgesiii

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar