Allah aşkına biri YBR esd için akü söylesin hangisini alıcam anlayamadım.

İyi akşamlar dostlar. Akü ömrünü bitirdi motordan çıkan akü '' PlusPower n5l-bs'' 3 yıl gitti ayni işlevi vericek akü almak istiyorum ama bulamadım.

çok zor bişi değil ya bu niye bu kadar abarttın...

Kendi akünde resimdeki alandaki özelliklerine bak. git aynı özelliklere sahip iyi marka bir akü al bu kadar basit.

Not: Resimdeki akü öylesine bulduğum bir akü. Göstermek amaçlı

41q1BA.png

ybr için yazıyor ama kodlar farklı bi mağazadan sipariş verdim 3 gün oldu gördermediler iptal ettim para iadesi olmadı mesaj atıyorum cevap veren yok ona biraz ayar oldum ondan bi telaş içindeyim.

ABUS akü almanı tavsiye ederim. 4 senedir bozulmadı ayrıca 100'lük motor için üretilmiş akü ile 210cc motora marş bastırıyorum.

İlk sipariş ettigim marka ABUS tu ama göndermedi üçkağıtçılar :)

ybr için yazıyor ama kodlar farklı bi mağazadan sipariş verdim 3 gün oldu gördermediler iptal ettim para iadesi olmadı mesaj atıyorum cevap veren yok ona biraz ayar oldum ondan bi telaş içindeyim.

İstanbulda oturuyorsun anladığım kadarıyla , yani dağın başında değilsin. Bulduğun aküyü bir servisten yada dükkandan gidip elden alabilirsin kolayca.

bide böyle düşünnn :silent:

Evet haklısın hocam ama silivride otuyorum burda ciddi anlamda motorla alakalı hiç bişey yok :) tamirci bile 1-2 tane dükkan var onlarda ufak tefek yani.

Evet haklısın hocam ama silivride otuyorum burda ciddi anlamda motorla alakalı hiç bişey yok :) tamirci bile 1-2 tane dükkan var onlarda ufak tefek yani.

avcılarda otoport avm galiba yanlış yazmadıysam orada yamaha bayisi var. ara sor ellerinde ybr için ne var öğren alabilirsin gidip silivriyede pek uzak değil...

Abus jel aküler hem hesaplı hem kaliteli, 3 yıldır kullanıyorum daha 2 defa üst üste marş
basmadım.

Git 50 TL yer her yerde 12-7 kuru akü var al birini neticede hepsi çayna..
En kötüsü 2 yıl götürür senin motoru, abartacak bi şey yok bu kadar.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
ben burda bir parçacıdan 70 liraya aldım bir tane 7 amperlik ve markasına bile bakmadım. motorumda alarm takılı birde. bakalım ne kadar götürecek. bir haftayı geçti şu anda bir şey yok.

duracell yok mu duracell

valla birtane site vardı dolandırıcı formda bi sürü konusu falan vardı adı tam gelmedi aklıma ürünü aldığın siteyi yaz hatta netten araştır şikayet var vs gibi yerlere bak site yorumları ne durumda diye..

Motosikleti
XV250 - FZ6
Abus jel aküler hem hesaplı hem kaliteli, 3 yıldır kullanıyorum daha 2 defa üst üste marş
basmadım.

Abus'u ben de tavsiye ederim. Yuasa kadar dayanikli bir aku denebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar