4Riders mont u nasıl bilirsiniz abilerim?

Deri montu var bende, siyah beyaz olanı.
1.5-2 yıldır kullanıyorum yırtık sökük yok. Firma sığır derisi diyorda biraz kalitesiz diğer kaliteli markalara göre

Deri montu var bende, siyah beyaz olanı.
1.5-2 yıldır kullanıyorum yırtık sökük yok. Firma sığır derisi diyorda biraz kalitesiz diğer kaliteli markalara göre

Hörgüçlü modelini almayı düşünüyorum deri olan 800 civarı önerir misiniz?

Ben de belliği var. gayet iyi ama 800 tl bu markaya vermezdim. Ben indirimden 1000 tl'ye gorotex'li avrupa malı mont aldım.
Prohel,Prosev,Venom,4 riders gibi markalar uygun fiyatlı olurlarsa iyidir:cherry:
300-400 tl tamam bu markalar için ama 800 tl'ye çıkıyorsan Richa, İxon, IXS, Dane, Difi, Bering ve hatta Rev'it, Clover, Dainese gibi markalara yönel derim.

Son düzenleme:
Bende hem deri hemde kumaş olan montlar 4 yıldır kullanıyorum memnunum.

Hörgüçlü deri olanını kullandım. siyah beyaz. yağmurda çamurda giyersen ömrü 5 ay.
çok temiz bakıp temizlemen gerekiyor

ehh işte ne çok iyi ne çok kötü orta kalite.. eskiden nic diye bir marka vardı bilmiyorum hala varmı varsa ben onu tavsiye ederim..

nic marka montu transalpi olan bir arkadaş almışdı 4 yıl önce.. markayıda ilk defa duymuşdum biraz burunda kıvırmışdım niye böyle bir mont aldın diye.. o arkadaş riva yolunda çok ciddi bir kaza atlattı ve eve geçmiş olsuna gittiğimde kazanın şeklini ve şiddetini bildiğim için mont kapının arkasında asılıydı bakdım durumu çok iyiydi.. on numara montmş benden kesinlikle geçer not aldı..

genelde revit dainese alpinestar richa gibi markalara ulaşılamıyorsa alternatif markalar içinde artık benden tavsiye istiyen olursa nici tek geçiyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar