Az kaldı benzin döküp yakıcam motoru

Hadi motor kışın istanbul'da yatmasın diye fethiye'ye götürdüm bir de gereksiz otopark masrafından kurtulmak için.
Kaş-Fethiye kavşağında gözümün önünde çok ağır bir kaza oldu. çok acelem olmasına rağmen hemen aralarına dalıp yardım koştum. 112 aradım, sakinleştirdim, aptalca müdaheleleri önledim, ambulans gelince de yoluma devam ettim.
Derken kendim yoldan çıkıyordum çünkü lastiğim patlamış kaldım yol kenarında. aradım lastikçi geldi dedi bu paramparça olmuş içinde cam ve metal parçaları var (kaza sağolsun) neyse masrafı yap artık usta dedim uçağım var. yapılır yapılmaz da gazladım.

Lastikçi maliyet=300 lira
Hızlandığım için gelen trafik cezası=420 lira
Şimdi de sağolsun sigortacım aradı dedi çıkan en uygun fiyat=740 lira.
7 yıldır motosiklet kullanıyorum, 1 tane kazam yok, üzerime 2 motor var ama artık yeter dayanamıyorum.
250 cc motosikletin deposunu 55 liraya dolduruyorum ya. teşvik edin lan insanları motosikletten neden soğutuyosunuz böyle yeter be.

Bende motor bloğu patladı distribütör iade kabul etmiyor tarzı bi başlık zannettim gaza bastım radar cezası yedim motoru yakıcam diyorsanız 7 yılda bi kere ohooo oh işimiz var.

Allah başka dert vermesin ne diyeyim.

bende motosiklette problemler bitmiyor sanarak girdim öncelikle o hızı arabayla yapsaydınız yine ceza gelicekti camın üstünden arabayla geçseydiniz yine lastiğiniz patlayacaktı sigorta yine yapacaktınız bunları motora neden bağlıyorsunuzki

en güzeli bitane otomobil aldıktan sonra yanınada motosiklet yerine güzel bir bisiklet almalı

Bizde 800 lira verdik sigortaya bizde 55 liraya dolduruyoruz

Ask bitmedi ama

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Yakmak için çalı çırpı topla benzin pahalı.
Bir de yakmadan önce depoda kalan benzin çekmeyi unutma.
Satsan bir ay geçinirsin.:)

Hadi motor kışın istanbul'da yatmasın diye fethiye'ye götürdüm bir de gereksiz otopark masrafından kurtulmak için.
Kaş-Fethiye kavşağında gözümün önünde çok ağır bir kaza oldu. çok acelem olmasına rağmen hemen aralarına dalıp yardım koştum. 112 aradım, sakinleştirdim, aptalca müdaheleleri önledim, ambulans gelince de yoluma devam ettim.
Derken kendim yoldan çıkıyordum çünkü lastiğim patlamış kaldım yol kenarında. aradım lastikçi geldi dedi bu paramparça olmuş içinde cam ve metal parçaları var (kaza sağolsun) neyse masrafı yap artık usta dedim uçağım var. yapılır yapılmaz da gazladım.

Lastikçi maliyet=300 lira
Hızlandığım için gelen trafik cezası=420 lira
Şimdi de sağolsun sigortacım aradı dedi çıkan en uygun fiyat=740 lira.
7 yıldır motosiklet kullanıyorum, 1 tane kazam yok, üzerime 2 motor var ama artık yeter dayanamıyorum.
250 cc motosikletin deposunu 55 liraya dolduruyorum ya. teşvik edin lan insanları motosikletten neden soğutuyosunuz böyle yeter be.

Sigorta yaptırmamakta bir tercih bence düşünülmelidir.

Bunlar iyi günlerimiz. Sakin iyiye gidicez diye umutlanmayin. 41 yaşına girdim. Hiç iyi günler görmedim. Edip akbayramin parçası vardı güzel günler göreceğiz çocuklar ....kandırdı bizi😆

Motosikleti
XV250 - FZ6
Sigorta yaptırmamakta bir tercih bence düşünülmelidir.

Bence de oyle. Bu sigorta isi eger tepki gelmezse daha bile artabilir. En sakin tepki de yaptirmamak bence.

Motosikleti
XV250 - FZ6
Az once verdiginiz linkten birkac hafta sonra sigortasi bietecek olan motorumun (Fz6) sigorta fiyatina baktim, minimum 669TL cikti.
Gecen sene 185TL idi. Artis orani: %360
8 senedir ayni motor, 30 kusur yasindayim ve simdiye kadar hic kazam yok.
Plakayi falan degistirmeyi dusunuyorum.
Ya da hic ugrasmadan yaptirmayacagim.

Az once verdiginiz linkten birkac hafta sonra sigortasi bietecek olan motorumun (Fz6) sigorta fiyatina baktim, minimum 669TL cikti.
Gecen sene 185TL idi. Artis orani: %360
8 senedir ayni motor, 30 kusur yasindayim ve simdiye kadar hic kazam yok.
Plakayi falan degistirmeyi dusunuyorum.
Ya da hic ugrasmadan yaptirmayacagim.

Satarken ne yapacaksınız peki?

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
12 gün sonra 9 aydır sihortasız olacağım, sigorta zorunlu ama piyasa serbest! dalga geçiyor olmalılar, ama r1 aldığım zaman ben dalga geçicem trafikte. şu anda sigortam yok, abi çekicek pozisyondayım çünkü apache ile polisten kaçamam :)

sigorta yaptırmayın gardaş!

Sigorta sorunun cözüm basit aslında sistemde bir bug mevcut ;D
Kısaca özetliyim;
Yüksek sigorta fiyatı nedeniyle sigorta yaptırmayan arkadaşlar öncelikle sigortam.net sirketin bir uygulaması mevcut 7/24 müsteri destek hattı ;)

Kısaca özetliyim iyi dinleyin!!!!!

Sigortasız motorla geziyorsunuz,cevirmeye girdiniz yada bir kazaya karıştınız hemen telefonla sigortam.net acil durum hattını arıyorsunuz.

2 dk da sigortası yapıyor ve mail olarak anında gönderiyor cevirmelerine polis abilere ;) telefondan gösteriyorsun direk ceza felan yok.sonra mutlu mesut evine gidiyorsun eve gidince sigortam.net'i arayıp yasadan yararlanıp (7günlük cayma hakkı) kullanıyorsunuz paranız kredi kartına direk geri yatıyor.kesinti olmadan.

(Bu acil durum hattı sadece polis cevirmelerine Sigortasız giren yada Sigortasız sekilde kaza geçiren kişilere 2 dk da sigorta yapılması için kurulmuş bir hizmet.)

Sigorta sorunun cözüm basit aslında sistemde bir bug mevcut ;D
Kısaca özetliyim;
Yüksek sigorta fiyatı nedeniyle sigorta yaptırmayan arkadaşlar öncelikle sigortam.net sirketin bir uygulaması mevcut 7/24 müsteri destek hattı ;)

Kısaca özetliyim iyi dinleyin!!!!!

Sigortasız motorla geziyorsunuz,cevirmeye girdiniz yada bir kazaya karıştınız hemen telefonla sigortam.net acil durum hattını arıyorsunuz.

2 dk da sigortası yapıyor ve mail olarak anında gönderiyor cevirmelerine polis abilere ;) telefondan gösteriyorsun direk ceza felan yok.sonra mutlu mesut evine gidiyorsun eve gidince sigortam.net'i arayıp yasadan yararlanıp (7günlük cayma hakkı) kullanıyorsunuz paranız kredi kartına direk geri yatıyor.kesinti olmadan.

(Bu acil durum hattı sadece polis cevirmelerine Sigortasız giren yada Sigortasız sekilde kaza geçiren kişilere 2 dk da sigorta yapılması için kurulmuş bir hizmet.)

Aynen böyle yapmak lazım hatta gecici ruhsat var arabada yapıp ruhsatı alayım sonra iptal ettireyim:)
Ama benim bildiğim sadece satışta iptal edilebiliyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar