Part time calisabilecegin yerler bulursan mcdonalds, burgerking vs vb kisa surede hayallerin gercek olur.
Motosikletle ilk yakalandığım günler aklıma geldi. Yaş 16. Cezadan yırtmıştık, ama motoru ve kimliği götürmüşlerdi emniyete. Sonrasında araya adam sokmalar falan, motoru emniyetten almaya yine ben gitmiştim. Çıkarkende polisin biri demişti, beni de falanca yere atıver diye. Sonra sordum, hep motoru alıkoyuyorsun, hemde ardıma biniyorsun diye, o da demişti ki, biniyorsan bizi görünce kaçacaksın.Bilgelik ve ukalalık yapmadan cevap vereyim;
Şimdi realistler ortalığı basıp kazaya davetiye, taksirle ölüme sebebiyet, eğitim, kask cart curt atacaklar..
Parasızlığı ve yalnızlığı bilmeyenler kısaca
Mantık karşıtı ama gerçekler ve şartlar buna zorlar insanı
Borç ile hatta taksitle 1500 TL ye herkes karşı çıkarken rent a car dan 2003 model BWS aldım. Km sini bile bilmediğim bir motordu
Ehliyet yok, ne sigorta yaptırdım, nede kasko, satışını bile alamadım o derece yoktu yani.
Sadece benzin alıp bindim. Yıl sonları vergisini ödedim sadece.
Polislerden hep kaçtım, yakalanınca cebimdeki parayı verdim kurtuldum.
Kısaca istedikten sonra herşey olur.
Hayata tekrar gelmeyeceksin beklemenin bi anlamı yok imkanların nispeti ölçüsünde ilk adımını at ve başla..
Benim gibi..
Motoru EHLİYET kullanmıyor, sen kullanıyorsun. Olmadan da kullanırsın ama kaçmayı bileceksin yada yakalanınca ne yapacağını.
Sonrasında herşey olup gidiyor zaten..
al sana motor, pazarlık et biraz. işini gör ve tecrübe edin. ana yollara fazla çıkma ve milletle yarışma. viraj dönerken frene basma ve motoru fazla yatırma. motoru satın aldığın gibi doğru emniyete koş ve trafikten düşür, yani randevu ile falan oluyor trafikten düşürme sanırım. onuda sen öğren.
korumalık olarak, 140 lira civarı güzel kasklar var ve hiç olmamasından iyidir ama çokta ucuz alma. 160 liraya durt marka indirimde montlar vardı korumalıklı. ucuza mont da bulursun.
kışın karın üstünde asya 125t-15 motorumu çıplak el ile kullanırdım, asıl motor sevgisi budurilk başladığım motordu ve 500 liraya almıştım. yaa o külüstürü nasıl 11 ay kullandım aklım almıyor şu anda. motora üste para verseler binmem diyen oluyordu bende boynumu eğiyordum o zamanlar.
ama şimdi tvs apache var, görüntü itibari ile yarış motoru sananlar bile oluyor anlamadıkları için
al senin motorun linki;
Mondial 150 HS
Abi Allah razi olsun aklima yatti bura kucuk yer cevirme olmuyor hem ekipmanimi hazirlarim yaz tatilindede calisir motorumu alirim sagolasin ❤bak sana cevap yazacağım diye alakasız bir konuya atmışım mesajı haberim yok, millet sıkıldı uyarmaktan. neyse bence tecrübe edinmek için önce ucuz yoldan girebilirsin.