Benelli Benelli TNT 250 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

tnt 250 yi ilk motor olarak önermiyorum
ilkin 190 kg kuru ağırlığı olmakla ve 32 hp güç üretmekle birlikte; yeni, henüz manasıyla oturmamış ve çok fazla elektroniğinin olması da bir aceminin uzak durması gerektiğini düşündürüyor
600 cc için basamak sayılabilecek bir motosiklet olduğu kanaati hasıl oldu

Kısa bir eğitimden sonra ilk motor olarak kulllanılabilir ama eğitim olmadan bu motoru almak büyük cesarettir. İlk motor için Çin her zaman iyidir :)

Bu plakalıgı nerde bulabilirim teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:50 ----------

gun gectıkce aynı duyguları bende paylasıyorum senınle " cario "
hatta stıckerları soktugum ıcın bu kaclık abı sorusu cok gundemde :D
cevap hep aynı sana 600 bana 250cc dıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:04 ----------

kurcalamaya devam :D

[url]http://i.hizliresim.com/V6EP1P.jpg[/url]

Bu plakalıgı nerde bulabilirim ölçüleri nedir teşekkürler..

diğer modellerin haberleri çıkınca buralar boş kaldı tabi :) motosiklette devletin desteğiyle güzel bi zam yapıldı arkadaşlar bilginize suzuki fiyat listesini açıkladı bakalım bizim benelli ne yapacak.

diğer modellerin haberleri çıkınca buralar boş kaldı tabi :) motosiklette devletin desteğiyle güzel bi zam yapıldı arkadaşlar bilginize suzuki fiyat listesini açıkladı bakalım bizim benelli ne yapacak.

Az önce baktım bende suzuki fiyatları uçurmuş euro4 ile ilgisi olabilir mi ? Hiç bir marka bu denli bi zam yapmaz ya vergilerde bilmediğimiz bişey var yada euro 4 ile alakalıdır.

pea

Motosikleti
Honda Cb500f & SYM Joymax Z+
2016 modellerin fiyatlarıydı, yani Euro4 ile alakası yok. Yeni modeller daha da pahalı olacak.

Kimsenin deli gibi zam yaptığı filan yok. Belki biraz çıkarcılık var. Sene başında X dolara getirdiği şeyi, şimdi de X doların karşılığı olan paraya satmak istiyorlar. Dolar sene başında 3TL'nin altındaydı, şu an 3.5TL, sene başında 5000$-15000TL olan motor, şimdi de 5000$-18000TL.

2016 modellerin fiyatlarıydı, yani Euro4 ile alakası yok. Yeni modeller daha da pahalı olacak.

Kimsenin deli gibi zam yaptığı filan yok. Belki biraz çıkarcılık var. Sene başında X dolara getirdiği şeyi, şimdi de X doların karşılığı olan paraya satmak istiyorlar. Dolar sene başında 3TL'nin altındaydı, şu an 3.5TL, sene başında 5000$-15000TL olan motor, şimdi de 5000$-18000TL.

İşgüzarlığın bu kadarı arkadaş Benelli fiyatlarında şuana kadar öyle bi değişiklik yapmadı diye hatırlıyorum buguüne kadar kullanıcıdan yanayız diyen firma acaba şimdi ne yapacak.

Sene sonunda 4 lira olursa 2017 modellerin fiyatı ne olacak acaba :) Kaldık asgari ücrete yine

Selam.
8.500km. oldu kullanalı ama vites geçişleri hala sert. Yumuşama yaşayan var mı acaba?

Yumuşama yaşayan yok zaten 8.500 km sonra alışman lazım :) Motor böyle maalesf buda kimine iyi kimine kötü bi problem yok yani

Makinenin karakteri bu biliyorum ama yine de sormak istedim çünkü 7000km. bakımında ilk defa tam sentetik Motul yağ kullandım, vites geçişleri sanki daha da sertleşti, ya da bana öyle geliyor. Önceki yağ yarı sentetikti.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
castrol power1 racing 4t yi de sevmiyor bu motor
geçen yağ değişiminde mobil bulamayıp yine onu kullanmak zorunda kaldım ama bir sonrakine inşAllah mobil getirtecem internetten
bir de amortisörler sert, ani yükseklik farklarını hiç iyi karşılamıyor, bizdeki yollar da yol değil ama yine de bundan şikayetçiyim

Makinenin karakteri bu biliyorum ama yine de sormak istedim çünkü 7000km. bakımında ilk defa tam sentetik Motul yağ kullandım, vites geçişleri sanki daha da sertleşti, ya da bana öyle geliyor. Önceki yağ yarı sentetikti.

Motul kullanan arkadaşlar olmuştu TNT 25 için öyle hatırlıyorum genelde aynı demişlerdi ama bu motor için castrol ince kalıyordu diye hatırlıyorum bilgin olsun.

Aynı yağa devam ederim herhalde, 10.000km bakımı da geliyor servis te karar veririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar