Tamam 5000 hatta oluyosa 10.000 motorla ankaraya gidelim, çıkar mı 5000bini geçtim 1000 motor ve şunu da açık söyliyim, büyük küçük hepsi belli bi hızda gidecek ki saatlerce otobanın mesela bir şeridini en sağ şerit olabilir trafiğe kapatsın ve haber kanalları yol boyu canlı yayın yapsın, böyle bir ses getirici sürüş olmazsa dağınık dağınık gidilirse de haberlerin sonuna doğru 30 sn. görünürsünüz öylece kalır.
Bu arada bi şey olur olmaz ben de imza verdim, işe yarar mı yaramaz mı demedim, 5000 motorla oraya gidince de işe yarayıp yaramayacağının garantisi yok çünkü bu memlekette.
veri toplamaya gelince, ben gsm operatörlerinin içinden birilerinin de hepimizin numaralarını birilerine sattığına kaniyim artık, zira hiç alakam olmayan hiç üye olmadığım bin tane yerden sms geliyor. Bu sebeple o işlerden kaçacaksanız telefon, internet filan hiç kullanmamalısınız yoksa bunun kaçışı neredeyse yok.
kimse seni seyahat özgürlüğünden dolayı engelleyemez fakat böyle bir etkinlik yapmaya kalkılırsa daha (istanbul için bahsediyorum) gebzeye varmadan önünü keseceklerdir. hayırdır nereye diyen olacaktır.
hani derler ya bir tanıdığın olsun bir yerlere. genel anlamda bahsediyorum tanıdığın çevre kadar sözün geçiyor maalesef bizlere de bu konuda öyle biri lazım sözün özü. bu benim şahsi görüşümdür belirtmek isterim. böyle bir proje tüm motosiklet kullanıcıları için faydalı olacaktır. %100 hem fikiriz ama önemli olan düzgün bir şekilde derdimizi dile getirdikten sonra icraat görebilmemiz. bugüne kadar "he" deyip geçtiler yine aynısı olacaktır.