demirkask Katılım 29 Eyl 2012 Mesajlar 245 2 Ara 2016 Konu Yazar #1 2011 model motor seleyi bir türlü sökemedim drift gibi kablo çekince mi seleyi bırakıyor yoksa vidali mi ? Kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
2011 model motor seleyi bir türlü sökemedim drift gibi kablo çekince mi seleyi bırakıyor yoksa vidali mi ? Kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum.
diablof Katılım 28 Tem 2016 Mesajlar 852 2 Ara 2016 #2 sağ sol kapağın altında iki adet vida görünüyor resimlerinde. kapakları sök sonra seleyi sök
demirkask Katılım 29 Eyl 2012 Mesajlar 245 2 Ara 2016 Konu Yazar #3 diablof' Alıntı: sağ sol kapağın altında iki adet vida görünüyor resimlerinde. kapakları sök sonra seleyi sök Genişletmek için tıkla ... Aynen hocam sonra gördüm bende çek çıkart diye arıyorum vidali eski tipmiş,sağolasın.
diablof' Alıntı: sağ sol kapağın altında iki adet vida görünüyor resimlerinde. kapakları sök sonra seleyi sök Genişletmek için tıkla ... Aynen hocam sonra gördüm bende çek çıkart diye arıyorum vidali eski tipmiş,sağolasın.