Yamaha Yamaha MT-07 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Çok uygun sigorta yaptırmışsınız hayırlı olsun ben 790 tl ye yaptırmışım yaş 35 4 yılır kazasız a2 ile trafkteyim

Arkadaslar merhaba
Mt 07 ile suzuki sv 650 kullanan birisi var mi acaba ?
Kendi tecrubesini paylasabilecek?
Tabi yorumlar arkdasa gore olacaktir ama yorum yorumdur iki motoruda begeniyorum
İkisinide surmedim ama kiyaslama yapabilecek birilerininariyorum
Tesekkurler

Arkadaslar merhaba
Mt 07 ile suzuki sv 650 kullanan birisi var mi acaba ?
Kendi tecrubesini paylasabilecek?
Tabi yorumlar arkdasa gore olacaktir ama yorum yorumdur iki motoruda begeniyorum
İkisinide surmedim ama kiyaslama yapabilecek birilerininariyorum
Tesekkurler

http://www.motorcycle.com/shoot-outs/suzukis-sv650-takes-on-the-competition

Yerli yapım kırılmaz pleksi elcik koruma taktırdım... Ben beğendim... Ön camıma da rengi uydu...
20161128_131104.jpg

20161128_131130.jpg

arkadaşlar ön maşaları bir şekilde sökmem lazım ama motorun önünü nasıl kaldırabilirim?
not: normal ön kaldırma sehpaları olmaz cunku onlar maşadan kaldırıyor öteki türlü olanlar var ortasına takılıyor ama onlardanda bulamıyorum.
deneyen olupta kolay yolunu biliyorsa söylerse sevinirim

arkadaşlar ön maşaları bir şekilde sökmem lazım ama motorun önünü nasıl kaldırabilirim?
not: normal ön kaldırma sehpaları olmaz cunku onlar maşadan kaldırıyor öteki türlü olanlar var ortasına takılıyor ama onlardanda bulamıyorum.
deneyen olupta kolay yolunu biliyorsa söylerse sevinirim

Yan ayak üzerinde motoru hafif yatır karter kapağının altına geniş bir kütük yerleştir.

screenshot_65.jpg

screenshot_66.jpg

screenshot_67.jpg

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:56 ----------

Yerli yapım kırılmaz pleksi elcik koruma taktırdım... Ben beğendim... Ön camıma da rengi uydu...
http://www.imgim.com/20161128_131104.jpg
http://www.imgim.com/20161128_131130.jpg

Selam bana debriyaj maneti lazım :)
Boştaysa yardımcı olur musun arkadaşım ?

Yan ayak üzerinde motoru hafif yatır karter kapağının altına geniş bir kütük yerleştir.

ya arka teker sehpada karteli kriko ile kaldırmaya kalktım dengesi sağa yatmaya başlamıştı korktum indirdim acaba arka sehpadan indirip direk krikoyla kaldırsam olur mu? devrilmesinden korkuyorum cunku kartelin merkezi tam motorun ortasına denk gelmiyor :(

Son düzenleme:
ya arka teker sehpada karteli kriko ile kaldırmaya kalktım dengesi sağa yatmaya başlamıştı korktum indirdim acaba arka sehpadan indirip direk krikoyla kaldırsam olur mu? devrilmesinden korkuyorum cunku kartelin merkezi tam motorun ortasına denk gelmiyor :(

olmaz,asıl öyle pat diye birden düşer,arka sehpaya alarak deneyin, düşer falan diye korkuyorsanız, eğilen tarafa battaniye falan koyup duvara yakın deneyin ki denge kaybı olursa duvara yaslansın motor,ben ön takımı sökücekken denemiştim,krikoyla kalkıyor sonra altına kütük koyup krikoyu yavaşca bırakıyorsun,ama ilk defa yapıcaksan yanında birisi olsun,ne olur ne olmaz birden motor üstüne devriledebilir

olmaz,asıl öyle pat diye birden düşer,arka sehpaya alarak deneyin, düşer falan diye korkuyorsanız, eğilen tarafa battaniye falan koyup duvara yakın deneyin ki denge kaybı olursa duvara yaslansın motor,ben ön takımı sökücekken denemiştim,krikoyla kalkıyor sonra altına kütük koyup krikoyu yavaşca bırakıyorsun,ama ilk defa yapıcaksan yanında birisi olsun,ne olur ne olmaz birden motor üstüne devriledebilir

evet haklısın korkudan deneyemiyorum şimdi bide devirmesi var off ya :((

Çok uygun sigorta yaptırmışsınız hayırlı olsun ben 790 tl ye yaptırmışım yaş 35 4 yılır kazasız a2 ile trafkteyim

Ben MT07 aldım, yakın arkadaşımda da 5000 km'dir kullandığı SV650 var. İkisi de kuşkusuz çok kaliteli araçlar, müthiş performansları var, hangisini alsan pişmanlık doğmaz. Birbirlerinden farklı sunduklarını kendimce nitelendireyim; MT07 hafiftir, fazla ataktır ve 120 km sonrasındaki hızlanma ivmesi SV650'ye göre nispete düşüktür. SV650 ağırdır, çizgisel bir hızlanmaya sahip. Sürekli hızlanır azami süratine kadar ancak MT07'deki ilk kalkışı yakalayamaz.

Oturuş, keyif, konfor, işçilik... Her iki araçta da beklentiyi karşılayacaktır.

tamam arkadaşlar öneride bulunanlara çok teşekkürler.motorun ön tarafı kaldırdım :) amortisör yağını değiştirdim bide ön yükleme aparatı taktm şimdi sıra denemeye kaldı.İlk güzel havada bi test edelim artık :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:17 ----------

img_20161130_124228.jpg

img_20161130_140318.jpg

img_20161130_155359.jpg

Cumartesi sabahı aksilik olmaz ise ,Maltepe Tuna motora gideceğim arkadaşlar.Sanırım en fazla yarım saatlik bir iş olacak.Yolu düşen olursa polemik yaparız, çay ısmarlarım :)

https://www.amazon.com/Yamaha-Billet-Preload-Adjuster-Adjustor/dp/B00RPU6FH0

Mevcut yaya önyükleme ayarı yapmana yarıyor.

Motocage ön camdaki desenler sticker mi arkadaşlar?

İkinci el aldım ben motoru da ön cam klasik siyah buna servisten sticker mi sipariş edip yapıştırıyoruz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar