- Konu Yazar
Evet arkadaşlar ben de nihayet hayallerime tam anlamıyla değilse de kısmen kavuşuyorum. Bu cumartesi günü motosikletimi teslim alıcam Allah'ın izniyle. Bir Pulsar sahibi olmayı çok istiyordum ama maddi şartlar sebebiyle uzun vadede bir hayal olduğu gerçeğine vardığım için gönlüme bi sus payı olarak 100'lük manuel bir Lifan alıcam senetle..
Ehliyeti almaya hak kazandım ama henüz bastırmadım, motorun plakasını halledicem en öncelikle, sonra bütçeye göre sıra ehliyete veya sigortaya gelecek. Şimdi diyeceksiniz hani ekipman bütçesi diye ama, haddimi biliyorum elbette
oturduğum yer 15.000 kişilik bir ilçe, ortalama bir kaskla başlayıp ekipmanlarımı tamamlayana kadar boş sokak aralarında vites alışkanlığımı edinicem çünkü vitesli tecrübem çok az. Ekipmanı tamamladığımda ve kendime olan güvenim tam olarak yerine geldiğinde de ufak ufak şehirlerarası yolculuklara başlıycam.
Bir de takas olayını düşünüyorum, motorumu sıfır alıcam. Piyasadaki fiyatı ortalama 2500-2750 TL. Bi ilan verip denk gelirse eğer yaşlı bir spacy ile takas yapmaya çalışıcam, olmadı acelesi yok zaten, en kötü bir dahaki yaz Pulsar NS 150 altımda zaten inşallah..
Son olarak bir de sorum var, sigorta yaptırmadan ruhsat ve plaka çıkartılabiliyor sanırım. Ruhsat ve plaka fiyatı da 100-150 TL civarında yanılmıyorsam ?
Ehliyeti almaya hak kazandım ama henüz bastırmadım, motorun plakasını halledicem en öncelikle, sonra bütçeye göre sıra ehliyete veya sigortaya gelecek. Şimdi diyeceksiniz hani ekipman bütçesi diye ama, haddimi biliyorum elbette
Bir de takas olayını düşünüyorum, motorumu sıfır alıcam. Piyasadaki fiyatı ortalama 2500-2750 TL. Bi ilan verip denk gelirse eğer yaşlı bir spacy ile takas yapmaya çalışıcam, olmadı acelesi yok zaten, en kötü bir dahaki yaz Pulsar NS 150 altımda zaten inşallah..
Son olarak bir de sorum var, sigorta yaptırmadan ruhsat ve plaka çıkartılabiliyor sanırım. Ruhsat ve plaka fiyatı da 100-150 TL civarında yanılmıyorsam ?