Arkadaşlar bilgilendirme için yazıyorum.
Motorum bu gün itibariyle tam 1 haftadır Antalya'daki yetkili servisinde tamir görüyor. F1 hatasının enjeksiyon sisteminden kaynaklandığını öğrendim. Bu da şu demek, motorum yakıt alamıyor püskürtmede problem var. Durum raporu almaya çalışıyorum devamlı. Gaziantep'deki fabrika çin'deki bu motoru tasarlayan mühendisle konuştuğunu ve nasıl böyle bir problem oluşabileceğini sorduğunu öğrendim. Benim motorun sorunu taaaa çine gitti anlayacağınız

Antalya servisi bilinçli. Ne yaptığını biliyo en azından. Vaatleri "bu motoru öyle yada böyle düzeltecez" şeklinde. Motorum elime ne zaman geçer, yenisini mi verirler yoksa tamir mi ederler bi fikrim yok ama fabrikanın şu sosyal alemde ve forumlarda yazılanları ve anlatılan sorunları okuma zahmetine girdiği artık kesin. Benim yaşadığım enjeksiyon ve statör problemlerini benim üstüme yıkmaya çalışmaları da cabası. Fabrikanın ağzından dökülenler şu şekilde; ""Yauv o motoru kullanamamıştır. Ne anlasın böyle motordan. Bize hiç böyle bir problemle dönen olmadı. "Sattığınız adam motoru kullanamayıp bozuyorsa bize ne?"" !!! Ayıp denen birşey var hocam bunları söyleyebilecek kadar sırtı pek, tok adamlarsanız biz de reklamınızı ona göre yaparız olur biter. Ben bir klüp üyesiyim ve benim chopper/cruiser binen yüzlerce arkadaşım, ahbabım var Türkiyede. Bendeki problem sadece bende kalmıyor yani ama bakarsın işte ilgi, alaka anca bu kadar.
Başka bir konuya değinecek olursak;
@Atik216 bro motor efso olmuş eline sağlık. Seksiliğine seksilik katmışın resmen

Bir de mat siyah ön koruma demiri ve sağlam bi çanta taktın mı küçük fatboy olacak

Senin motorda bir problem yok demi statör benzin gaz kesme zor çalışma falan? Bu zor çalışma mevzusunu bujiyi değiştirerek çözdüm laps diye çalışıyo gaz vermeden. Bir de devrini o alttaki gaz teli kısmından hafif açtırmıştım ben motor buz gibi de olsa tek marşta çalışıyordu gaz vermeden. Yoksa motorda problemin, aman olmasın da kardeşim. Tekerine taş değmesin.
Dostlar şu RKS Blackster 250 ye sahip olan ve bütün bu sıkıntıları yaşayan sadece ben miyim? Yani benim şanssızlığım mı bütün bu yaşanılanlar? Blacster kullanıcılarına bilgi olsun şu diyeceğim. Belki biliyorsunuzdur bilmiyorum ama... Blacster, Cruiser 250 nin aynısı bire bir aynısı şase, boya ve gidon harici motor aksamı, yürüyen firenler herşey aynı. Yedek parçada sorun çekecek olursanız, Cruiser 250 parçası rahat bulursunuz takın geçin. Sadece beyin farklı diye biliyorum. (Servise güvenerek) Geri kalan herşey cuk aynı.
Motordan haber aldıkça buraya yazmaya çalışacam. Hepinize kazasız belasız sürüşler. Tekerleriniz düz bassın.