Elektrik kablosunun üzerinden geçmek

Boru gibi mavi kalin bi kablo. Motor cross.
Alıştık herşeyin ustunden geçmeye. On teker direk kaydi attı. Acı tecrübe. Direk yeri öptüm.

Sol diz ve sağ basparmak kırık.
Hiz 40
Deri Eldiven parçalandı. Tech90 kask vardı
15k oldu. Tamamı cross. 3 yildir.
Yas 35
Ayık olun. Sezonun son günü. Kaza yaptım. Yarin kaldıracaktım motoru.
Ilk kez geçtiğim bi yoldu.
Yatkta yat simdi 60 gün.

Sağol. Sende crosscusun. kabloya 90 derece girmek lazım ama çaprazdi bende o an onemsemedim. Ontekerin hava dusuk olsa belki seker gwcerdi ama büyük mallik.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun. :rendeer:

Geçmiş olsun. Acil şifalar dilerim öncelikle. Hatanızı bilmeniz en azından teselli edici. Daha dikkatli olmak lazım. Altı üstü bir kablo üzücü sonuçlar doğurmuş.

Sağol. Sende crosscusun.

37 oldum benden paso , 13 defa yere yapiştim saydim dadinda biraktim sattim , bu yaştan sonra kırıklar 6 aydan baslar ..

Nasib olur ise bundan sonra, yol endurosu bilemedik tencere , ense kalin olsa aninda cies , hasili kelam genclere yol acip crosstan vaz gecin.

37 oldum benden paso , 13 defa yere yapiştim saydim dadinda biraktim sattim , bu yaştan sonra kırıklar 6 aydan baslar ..

Nasib olur ise bundan sonra, yol endurosu bilemedik tencere , ense kalin olsa aninda cies , hasili kelam genclere yol acip crosstan vaz gecin.

gerçekten saydın mı ya :)

cies için göbekte şart :) ben göbeği yaptım enseyi kalınlaştırmayı bekliyorum :)

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Geçmiş olsun. :pale:

Çok geçmiş olsun.
durun daha 35 e cok demiyelim daha genciz cebimizden tamam 18 likleri cıkartamaya biliriz belki ama 22 lik delikanlılardan cok cıkartırız :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende acı bir deneyim yine yaşadım değerli arkadaşlar , cbr 125 varken hafif yaz günü sultanahmetten aşağı doğru inerken ön teker tramway yoluna girdi tam kakamel şoıkoban olucaktımki ayaklarıı yere koyup toplayabildim ama yaşadığım korku auvvvv

Yollardaki kot farkı ve bunlara dar açıyla yanaşma, bir çok motorcunun düşmesine sebep olan etken.

Geçmiş olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar