Bir Balerinin Gösterisi Sirasinda çekilmiş Etekalti Fotolari

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
siz ne bekliyordunuz? :queen:

15726balerin34bb5qy5md6xa.jpg

17787balerin29pe0no6bj6ow.jpg

22459balerin17pb7il7hq2ar.jpg

54xz6.gif

polifonik osuruk

bu saçma geyiği biliyordum:)

Tamam arada bir yapilirda hep ayni espiri be arkadasim bak kod yazioz arada gulmekte istioz ama direk ayni espiriyi isitip isitip koyuyonuz, espirisi kalmior :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tamam arada bir yapilirda hep ayni espiri be arkadasim bak kod yazioz arada gulmekte istioz ama direk ayni espiriyi isitip isitip koyuyonuz, espirisi kalmior :pr:

gülen birileri elbet çıkar arkadaşım yani ben özellikle seni güldürebilmek için koymuyorum. yorumun için saol topigi açmadan önce bak yazar bensem açma sorun kalmasın. :cat: :rendeer:

060804-150846.jpg

gülen birileri elbet çıkar arkadaşım yani ben özellikle seni güldürebilmek için koymuyorum. yorumun için saol topigi açmadan önce bak yazar bensem açma sorun kalmasın. :cat: :rendeer:

Ben ayni espiriyi yaparim bikmak bilmem isine gelirse diosun peki abicim sesimizi cikarmayiz bizde :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
aga burda bunun ne işi var allah askına moto ile ilgili birseyler eklesen daha ii olur

Forumdan Uzaklaştırıldı
aga burda bunun ne işi var allah askına moto ile ilgili birseyler eklesen daha ii olur

konu dılşı bölümünden ne anladığını bilmiyorum ama motorla ilğili bir çok bölüm var bunun yeri burası diye düşündüm. tabi sende haklı olabilirsin bana görede bunun gerçek yeri TEKNİK BİLGİLER yeriydi şaşırmışım kusura bakma artık :queen: :queen:

McA

Teknik bişi sorayım o zaman bu balerinin devri kaç? Kaç km hızla donuyo? Servis ağı iyi mi, parçası bulunur mu?..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Teknik bişi sorayım o zaman bu balerinin devri kaç? Kaç km hızla donuyo? Servis ağı iyi mi, parçası bulunur mu?..

kardeş harika bir soru sormussun kutluyorum ama valla teknik olarak bende merak ettim ve solugu balerinin yanında aldım ama çok dönek bişey inan bana açıklayamam. servis agı dersen cıkmacı hüseyin abi var sanayide ordan gereken parcalar temin ediliyormuş. :queen: hemde çok ucuza :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar