Kask,mont, bot falan iyi de

Peki penis ve testisleri korumak için bir koruyucu malzeme var mı?

Ebadına göre pinpon topundan basketbol topuna kadar bütün topları ortadan ikiye bölerek koruma yapılabilir.
İsteğe göre içine kiriş köpüğüde sıkılarak size büyütülebilir. İlla pinpon topu olacak diye bir şey yok yani.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Küçük günışığım

Arkadaşlar,
İnanın boş yapmıyorum. Bu forumda kaza resimlerinde penisi kopan adam vardı. Sırf ondan kafama takıldı. Alacağım motorla trafiğe çıkmama rağmen baştan aşağı tüm korumaları aldım. Gerçekten güvenliğe çok önem veren birisi olduğum için yazıyorum.

Sayın moderatör beyim koyduğum fotoğraf çok mu gayri ahlakiydi de sildin milliyetin sayfasında tam bir haftadır yayınlanıyor aynı fotoğraf işgüzarlığın ne alemi var.

Arkadaşlar,
İnanın boş yapmıyorum. Bu forumda kaza resimlerinde penisi kopan adam vardı. Sırf ondan kafama takıldı. Alacağım motorla trafiğe çıkmama rağmen baştan aşağı tüm korumaları aldım. Gerçekten güvenliğe çok önem veren birisi olduğum için yazıyorum.

direk oraya darbe gelmez aslında bahtsız bir kaza olmadığı sürece, testisler zaten korumalı 2 bacak arasında,penisde de kırılacak bir yapı olmadığı için doku zedelenmesiyle atlatılır.

Kaliteli deri bir pantolon edinin yeterli korumayı sağlar Jr.Yukici ye :)

sen neden koruyacaksın genital bölgeni dostum önce onu bi anlat.

rüzgardan mı? soğuktan mı yoksa kopmalara karşı bir koruma mı arıyorsun?

biz de ona göre yardımcı olalım.

ama genel olarak -arkadaşlar da katılacaklardır diye düşünüyorum- tavsiye edebileceğim strec film ile bacaklardan birine boşluk bırakmadan güzelce sabitlemek. hem rüzgardan korur, hem bir yere takılarak kopma riskini en aza indirgersin.

ya arkadaş nasıl forum burası. debriyaj teli ayarlama, motor bakımı yapma, zincir temizliği, akü bakımı konuşacağımıza maruz kaldığımız konulara bak ya :(

Motorun üstünden kasıtlı bir şekilde atlayıp direği kucaklamadığın sürece çok zor bir ihtimal oraya zarar gelmesi.

ama genel olarak -arkadaşlar da katılacaklardır diye düşünüyorum- tavsiye edebileceğim strec film ile bacaklardan birine boşluk bırakmadan güzelce sabitlemek. hem rüzgardan korur, hem bir yere takılarak kopma riskini en aza indirgersin.

ya arkadaş nasıl forum burası. debriyaj teli ayarlama, motor bakımı yapma, zincir temizliği, akü bakımı konuşacağımıza maruz kaldığımız konulara bak ya :(

Rüzgardan neden korusun? Darbelerden korumasi icin diye yazmış adam neden okumuyorsun?

Arkadaşlar,

Güvenliğe önem veren miiiiiiiii? Yoksa güvenliğine önem veren mi? :pl:

Super Moderator

Streç film oldukça yaratıcı olmuş :)

Sonra niye bayanlar girmez diyorsunuz foruma. Herşeyin üsturuplu bir yazım şekli vardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar