Şile otoyolunda bu akşam saat 21:20 sularında tam arkamda BMW 320 model bi araç yaklaşık 10 dakika çok yakın takip etti isterse sollardı ama sollamadı, en son önümdeki araçla sıkışmaya başlayınca sol elimle arkamdaki araca işaret ederek uzak durmasını anlatmaya çalıştım, bu sefer selektör yapmaya başladı sonra sağ seride geçip takip eden aracı sol tarafıma aldım hızımı 40km ye felan düşürüp cam açmasını söyledim , camı açtı.
" 3 şeritli boş yolda neden benim dibimde gidiyosun abicim, beni sıkıştırmanın bi anlamı yokki" dedim ve sadece su cevabı aldım "özür dilerim sıkıştırdığımi fark etmedim"
Yani muhtemelen benim "geri dur" işaretimi ilerde bi problem var felan sanıp kendine geldi, dalgindi sanirim beni zora soktugunun farkında değildi. Uyardığımda tüm olayın farkına vardı ve insan olmaya yakışır şekilde özür diledi.
Yani abiler, her araba şoförü öcü değil.
Dalgın olabilir, aklı başka yerde olabilir (ki bu doğru bişey demiyorum),
Araba sürücüleri deri koltuklarında bizim kadar dikkatli olamayabiliyorlar, sizi soktukları sıkıntıları fark etmiyor olabiliyorlar, önce bi yumsak yaklaşıp nabzını ölçmekte fayda var.
" 3 şeritli boş yolda neden benim dibimde gidiyosun abicim, beni sıkıştırmanın bi anlamı yokki" dedim ve sadece su cevabı aldım "özür dilerim sıkıştırdığımi fark etmedim"
Yani muhtemelen benim "geri dur" işaretimi ilerde bi problem var felan sanıp kendine geldi, dalgindi sanirim beni zora soktugunun farkında değildi. Uyardığımda tüm olayın farkına vardı ve insan olmaya yakışır şekilde özür diledi.
Yani abiler, her araba şoförü öcü değil.
Dalgın olabilir, aklı başka yerde olabilir (ki bu doğru bişey demiyorum),
Araba sürücüleri deri koltuklarında bizim kadar dikkatli olamayabiliyorlar, sizi soktukları sıkıntıları fark etmiyor olabiliyorlar, önce bi yumsak yaklaşıp nabzını ölçmekte fayda var.