Çinli kardeşler sanki yeni kasa CBR500'den esinlenmişler!. Bana mı öyle geldi..?...
Çinli kardeşler ? Ön kafa grenajı dışında pek bi benzerlik yok ha bide her iki modelde çift tekerModelin kesin geleceği belli oldu mu arkadaşlar ? konu açılmış ama benelli sayfası kesin birşey paylaşmadı şuana kadar
Tanıdığım bir distribütör Kesin diyor. TRK 500 , Tornado 302 ( bizde 250 gelecek ) , TNT 135 ( 125cc gelecek / grom a benzeyen )
Leoncino gelmeyecek sanırım o seneye 2018 e sarkacak
TNT 250 den 1000 tl fazla olur diye düşünüyorum.
Çinli kardeşler sanki yeni kasa CBR500'den esinlenmişler!. Bana mı öyle geldi..?...
Bilmeden sallamakta bir numarasınız Benellinin Tamamı çinli değil tasarımı hala italyanlara ait
Grenajın üzerindeki İtalya bayrağı durumu yeterince izah ediyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:16 ----------
Açıkçası Leopacinoyu heyecanla bekliyordum
Bilmeden sallamakta bir numarasınız Benellinin Tamamı çinli değil tasarımı hala italyanlara ait
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:16 ----------
%100 yüzü Çin kardeşim...Biraz araştırsan öyle BOŞ sallamasan diyorum....AEA Eicma videosunda bile dile getirdi (TRK 502'yi içelerken)...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:31 ----------
Bu aralar Mondial RX-3 Evo'nun yan karenajlarına BMW logosu yapıştırıyor kullanıcıları, şimdi bu motosiklet Alman malı mı oldu?
%100 yüzü Çin kardeşim...Biraz araştırsan öyle BOŞ sallamasan diyorum....AEA Eicma videosunda bile dile getirdi (TRK 502'yi içelerken)...
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:31 ----------
Bu aralar Mondial RX-3 Evo'nun yan karenajlarına BMW logosu yapıştırıyor kullanıcıları, şimdi bu motosiklet Alman malı mı oldu?
Ne kötü değil mi Çin malı olması ? İyi olan bir şey sırf üretim yerine bakarak kötülemek nasıl bir şey hiç anlayamadım ?
İki yıl önce Benelli TNT 250 nin kapısından döndüm.Çok araştırdım fakat beni tatmin etmedi.Bu demek değil ki kalitesiz bir ürün.
Umarım alan arkadaşlarımın başı ağrımaz.Bence Ülkemize yeni giren markaların,Bajaj örneğini dikkate almaları gerekir.Önce piyasa yap ,Halk seni sevsin.