Motosikletimin farkındalığı artması için led kullandık

arabalar pek dikkat etmediği için bi led çekelim dedim
fakat oda ne gene sonuç aynı sonra salih ustama dedim bu böyle olucak baştan sora led çekelim
işte sonuç
gündüz belli olmasada gece vakti yan şeritteki arabanın kaputundan ışık yansıması bariz belli oluryor
ayrıca millet alışık olmadığı için yanımdan geçerken vitoria secret defilesindeki kızlara bakar gibi bakıyolar

motor biraz pis kedi gezmiş üstünde brandanın altından girmiş pati izleri var.
778MAY.jpg
0l2myB.jpg
adB2XQ.jpg

farkındalık için beyaz çakar takabilirsiniz öneri olarak. bu biraz şahsi beğeni ve namı değer "modofiye" gibi olmuş bana göre:)

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Güzel kardeşim,

Biz Angaralıyık , severiz böyle ışıl ışıl renkli ortamları da ;

R25 için hiç olmuşmu yahu :)

Sevgilerimle

Güzel kardeşim,

Biz Angaralıyık , severiz böyle ışıl ışıl renkli ortamları da ;

R25 için hiç olmuşmu yahu :)

Sevgilerimle

ön kısmına ilerleyen zamanlarda renk gazinosu sarı tutku yazmayı düşünüyorum

sevgiler

!Sarı Tutkuyu severizZzZzZ...!!

Şaka bir yana hızlı ve öfkelide ki Skyline Gtr-34'e çok benzemiş ben bayıldım renkler çok uyumlu olmuş

Super Moderator
Şahsen olmamış. Amaç farkındalık olsa dahi, böyle farkındalık olmaz. Uzun mesafede diğer araçlar tarafından yolda bir ışık hüzmesi gibi gözükecektir, ve diğer sürücüleri olumsuz etkileyecektir.

Farkındalık adına, daha farklı aydınlatma ve reflektörler kullanılmalı.

Şahsen olmamış. Amaç farkındalık olsa dahi, böyle farkındalık olmaz. Uzun mesafede diğer araçlar tarafından yolda bir ışık hüzmesi gibi gözükecektir, ve diğer sürücüleri olumsuz etkileyecektir.

Farkındalık adına, daha farklı aydınlatma ve reflektörler kullanılmalı.

yok altta kaldığı için adamın direk gözüne vurmuyor zaten çok parlak değil sorun teşkil etmiyor çakar sistem gibi değil yani

Super Moderator
yok altta kaldığı için adamın direk gözüne vurmuyor zaten çok parlak değil sorun teşkil etmiyor çakar sistem gibi değil yani

Gözüne vurmadığını anlayabiliyorum, nitekim daha önce yollarda pek çok " Apaçi " tabiri ile ifade ettiğimiz arkadaşların uygulamalarına şahit olduk, anlatmak istediğim karanlık bir yolda 300-500 metre arkanızdaki araç sizin ne olduğunuzu bile anlayamayacak sadece bir ışık hüzmesi olarak algılayıp, sizi kestiremeyecektir.

Mavi göze çok batmıyor bence loş duruyor çakar olsa o zaman dikkat çeker ve fark edilmeniz daha olası olur bence

Mavi göze çok batmıyor bence loş duruyor çakar olsa o zaman dikkat çeker ve fark edilmeniz daha olası olur bence

çakar için polislerle sorun yaşamak istemedim ne xmax da ne r25 de çakar kullanmadım bu yüzden
led aydınlatma için herhangi bir kanun bulamadım cezası varsada söker atarım sorun değil...

xmax da akrapoviç olduğu için ses bariz kendini belli ediyor
fakat r25 de katalizor iptali yapmak istemediğimden pek sesi çıkmıyor böyle bişey denedim bakalım zamanla olumlu olumsuz yanlarını göreceğim

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Arkadaşlar,

İşin birde yasal kısmı var ve bu konuda uyarıda bulunmak zorundayım.

Motorunuza sonradan taktığınız , ilave ettiğiniz her türlü parça "MUTLAKA" projesi çizildikten sonra ruhsata işlenmek zorundadır.

Denetlemelerde dikkate alınmaması ,birgün bunlardan dolayı motorunuzun bağlanabileceği ve yüklü cezalar ödemek zorunda kalabileceğiniz ihtimalini ortadan kaldırmaz.

Sevgilerimle

Görünüşü bi benim mi hoşuma gitti : )
Farkındalık kısmını tamamen pas geçerek söylüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar