Güzel bi piknik sonunda arkadaşlarıma kaza haberim ulaştı(resimler)

Ne güzel bir güne başlamıştık bi saat içinde piknik için hazırlanmıştık piknik alanına gitmiştik tabi hiçbişey tam değil ikide de birde motorla eksik alamaya gidiyoduk.:pale:
Herşey çok güzeldi taaa ki benim ayrılması gereken arkadaşımı bırakmak için yola çıkmamla başladı:pale: :salut:
piknik alanına giderken cillop gibi asfalt vardı gaz kolunu fazla çekmişim ve dönemedim demirelere çarpıp düştüm ben motorun altında kalmıştım arkadaş kalkmıştı salak salak bakınıyordu.:silent:
nasıl olur ya tam motorun tam 100 km sini yakalamıştım fotoğraf makinasıyla

p8240858av0.jpg

Şimdi gösterge paneli dağılmış vaziyette

p8250870ux0.jpg

Motorumla kazadan önce verdiğim pozum

p8240860rx0.jpg

KIRILAN DÖKÜLEN YERLER

p8250871dv5.jpg

p8250872jx6.jpg

p8250873ex8.jpg

p8250874dn0.jpg

p8250875bu5.jpg

Kardeş bi daha geçmiş olsun diyorum :pale: her ne kadar cana geleceğine mala gelsin desekte insanın içi gidiyo Allah beterinden tüm motorcuları korusun :)

Geçmiş olsun doğuşçum. Motorunda ve sende umarım büyük bir sorun yoktur. İLk baş levent abine sonrada erdal abine ( motoklinik ) götür. Umarım çok masraf çıkmaz. Tekrar Tekrar geçmiş olsun:rendeer:

Geçmiş olsun kardeşim, cana geleceğine mala gelsin...biraz daha sakin...

Geşmiş olsun kardeşim...Allah beterinden korusun..Herşey güzel olur canını sıkma.

geçmiş olsun arkadaşım.

100km bir motora alışmak için çok erken. motora alışmadan tecrübe kazanmadan basmazsın artık. her motor farklı davranabilir sürücüye...

Doğuş geçmiş olsun ya üzüldüm walla gezilerde ki askeri pantolon modasını biz yaratacağız unutma.

geçmiş olsun arkadaşım.

100km bir motora alışmak için çok erken. motora alışmadan tecrübe kazanmadan basmazsın artık. her motor farklı davranabilir sürücüye...

geçmiş olsun yılmaz kardeşimin söylediklerine aynen katılıyorum her motorun virajı yol tutuşu farklıdır motor u tanımadan gaza basmamak lazım :rendeer:

Kardes bu haşmet dedıgın motor senın almak ıcın can attgın motor dıılmıydı ya cok uzuldum valla buyuk gecmıs olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun kaç kere dedim sana basma diye ama umarım bundan sonra daha uslu gidersin

dostum geçmiş olsun scooterlara güvenmeyin arkadaşlar motoru arkada olduğu için ağırlık merkezide arkada oluyo motorun bu durumda kontrol güçleşiyo bide tekerlekler ufak olduğu için daha az yatırabiliyosun tabi

doğuş geçmiş olsun aferim sana mücadele et motosikleti al sonra hayatını tehlikeye sok ne diyeyim sana .neyse bu nazarlığın olsun daha dikkatli olmanı diler kazasız belasız yollar da yeniden huzurla gezmeni temenni ederim sevgiler:rendeer:

Moderatör
AiLen kar$i cikiyordu motor aLmana hatirLadigim kadariyLa.. KuLagina kupe motoruna da nazarLik oLsun ya$adikLarin.. ALLah daha beterinden korusun..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar