Kask tavsiyesi isteyenlerin bakması için birkaç ibretlik resim

2 gün önce tanıdığım bir hemşehrimin motosiklet ile yapmış olduğu kazada hayatını kaybettiği haberini alınca şok olmuştum. Bugün vaktim vardı ve kaza mahallini görmeye gittim. Gittim ama inanın gördüklerim beni çok etkiledi, üzüntüm daha da arttı.

Haberin linki:
http://www.gunaydinmilas.com/milas/9556-ise-giderken-canindan-oldu

Rahmetlinin kaza anında kullanmakta olduğu kask oradaydı, parçaları topladım ve sizinle paylaşmak için resimlerini çektim. Kafamdan kendimce binbir türlü yorum yaptım ama bu yorumlarımı sizinle paylaşmayacağım, buyurun resimler her şeyi anlatıyor zaten:pale:

g2jobZ.jpg

qj9ByQ.jpg

g2jobZ.jpg

Son düzenleme:
Kimisi cahillikten dolayi der ama ne yazik ki olay hep alim gucunden kaynakli. Net olarak fakiriz ve olmek bizim gibi insanlar icin sıradan bisey ureticiler icin.
Nissan tsuru model arabanin videosu var. Mexicada satilan bir model videosunu bulup izleyin ne dedigini anlayacaksiniz

Buyrun
https://youtu.be/RJaqYTilLSw

Bu arada hayatini kaybeden vatandasimiza allahtan rahmet diliyorum

Son düzenleme:
Başınız sağolsun ,
Kask resmen köpükten ibaretmiş bunun piyasaya sürülmesi bile yasak olmalı araçlardaki emniyet kemerinin normal ipten olması gibi bişey olmuş

Kask hangi marka model bilgin varsa yazip bilgilendirirsen herkezi daha iyi olur.
Basiniz sagolsun bu arada.

Başınız sağolsun,bilinçsizlik olarak görüyorum ben motora,benzine,sigortaya,bakıma para vermeyi göze almadan önce en azından orta halli bir kask sahibi olmamak gerçekten bilinçsizlik. Resimdekine kask demek bile içimden gelmiyor bu tip ürünlerin satışına müsade eden devlet kurumları da inşallah bir gün adam gibi iş yapmaya başlar.

Arkadaşlar, ölen şahıs akrabamız değil. Bana başsağlığı dilemek yerine ölen kardeşimiz için dua ederseniz daha makbul olur.

Marka bir yana çene açılır kaska bir türlü ısınamadım en kalitelisini getirseler kafama takmam

2 adet kaskim var shark ve airoh .kask işi çok önemli. Sağiniz solunuz kırılır yaparlar ama kafa darbe aldimi iş biiti.

Kanımca iki konu çok önemli;

-Motosikleti almadan önce ekipmanlar tamamlanmalı. Motoru alıp elde kalan (ya da kalmayan) 3-5 kuruşla ekipman işine girilmemeli.

-Her zaman için full face kask tercih edilmeli.

Saygılarımla.

Ar1 ne ya. Adamlardaki zihniyete bak, Ls2 yi taklit etmişler ki, Ls2 nin bile güvenirliği yeni yeni adam oluyor

Ar1 ne ya. Adamlardaki zihniyete bak, Ls2 yi taklit etmişler ki, Ls2 nin bile güvenirliği yeni yeni adam oluyor
Ls2 FF351'in çene açılır olarak çakmasını yapmışlar ama Ls2'nin söz konusu kaskı çok fazla yıldız toplayamasa da kaza yapan bir çok kişiyi ciddi kafa travmalarından korumuş bir kask. Ucuz kaskların en iyisi.

Ekonomik boyutu da var ama 20bin lira motora verebilen ama kaskına en fazla 150 lira veren insanları görünce sorun daha çok bilinçsizlik ve eğitimsizlik diyorum.

Ls2 çene açılır ff370 modeli 280 TL satılıyor. Çakması 115 TL olunca yurdum insanı da alıyor. Birçok kullanıcı bizim gibi forumlarda dolasmadigi için sanayideki saticinin yonlendirmesiyle hareket ediyor.

Bu satıcılarlada ilgili biraz.Adam sana samimiyet gösteriyor.Buda aynı şuda aynı, ben senin paranın cebinde kalmasını istiyorum diyor.Ee bilmeyen vatandaşta ne yapsın.

Sorun bizim vatandaşların hiçbir şey bilmemesi değil, tam tersine, her şeyi bilmesi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar