Sırt Çantası Yardım

Moderatör tarafında düzenlendi:
j0hn amca neden bu kadar kasıyorsun anlamıyorum.
Ben kırtasiyeden bi tane ucuz nike aldım ve sadece uzun yolda 4 kere kullanabildim.
Evde yatıyor.
En yakın kırtasiye ye git al derim

Ben kırtasiyeden bi tane ucuz nike aldım ve sadece uzun yolda 4 kere kullanabildim.
Evde yatıyor.

neden ki belki adam hergün kullanıor :Dben mesela sırt çantasız çıkmam dışarı. Copcase filan olmadığından sele altı bagajda bile 10 litre küçük bi çanta vardır

Evde yatıyor.

Hocam kastığımdan değil 1 kez almak istiyorum.Birde foruma bir konu açtık troll, velet vs olduk.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:37 ----------

Hocam çok teşeküür ederim, çok beğendim listemin ilk 2 sırasına aldım.

Sırt çantası bir süre sonra ağrı yapıyor ve onun için tavsiye etmiyorum. Onun yerine motorun selesinin arka kısmına takılan bir çanta düşünebilirsin. Altta bir örnek paylaşıyorum.

motosikletle üstünde de kullanacaksan ekstra belden bağlama olan modeller iyidir. virajlarda çanta sağa sola sallanmaz yada kaymaz. birde çok ufak birşey alma, 2-3 eşya koyunca hemen dolmasın. dağcı çantası gibi büyük birşey de alma onunla da rahat edemezsin.
baktığın çanta modelleri fena değil, en çok beğendiğini al geç derim.

Son düzenleme:
la sırt cantası alıcan alt tarafı ne yardımı :)

Hocam 2.yi almamak için iyi bir tercih yapmak istiyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:08 ----------

Sırt çantası bir süre sonra ağrı yapıyor ve onun için tavsiye etmiyorum. Onun yerine motorun selesinin arka kısmına takılan bir çanta düşünebilirsin. Altta bir örnek paylaşıyorum.
[url]http://i.hizliresim.com/m4l5d4.png[/url]

Hocam sırt çantası lazım teşekkür ederim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:09 ----------

Teşekkür ederim hocam sırt çantası lazım okula motosikletle sanırım gidemeyeceğim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------

motosikletle üstünde de kullanacaksan ekstra belden bağlama olan modeller iyidir. virajlarda çanta sağa sola sallanmaz yada kaymaz. birde çok ufak birşey alma, 2-3 eşya koyunca hemen dolmasın. dağcı çantası gibi büyük birşey de alma onunla da rahat edemezsin.
baktığın çanta modelleri fena değil, en çok beğendiğini al geç derim.

Önerileriniz için teşekkür ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar