Honda Dylan mı Daelim S2 s 250 mi Gilera Runner 200 mü ?

ben aslında honda dylan da kesin karar kılmıştım . fakat bu motomax deki indirimleri görünce kafam karıştı. dylan 4700 , diğer ikisi 4990 YTL . Daelim ve Gilera hakkında bi bilgim yok . ne malıdır ? servisi iyi midir ? sağlam mıdır ? Kısaca siz olsanız hangisini alırsınız ?

ben olsam daelim i tercih ederim çünkü diğer ikisinde iki kişi pek rahat yolculuk yapamaz ve komik duruyor.

Honda Dylan
NOTIMO_030520_NP312.jpg

Daelim S2 250
specbanv.jpg

bdepmi7511.jpg

s206.jpg

Gilera Runner 200

gilera_runner_200_vxr_schwarz-matt_platin.jpg

çokta zor olmasa gerek. tabikide Daelim S2 250 :cat: 4.990 ytl :wiinkk:

Honda Dylan ve Runneri tek geçerim. S2 250 nin fiyatı bu kadar düşük olmadığı gibi yakıt olayını da düşünmek gerekir. Ayrıca kullanıcıların da fikrine bakmak lazım. Benim bildiğim S2 250 de kalorifer var (evet yanlış görmediz) ve yazın sıcağında ellere sıcak hava üflüyor. Kısın rahat ettireceği kesin ama yazın kapamak mümkün değil.
Ben kullandığım için kendi motorumu örnek vereceğim. Her türlü yolda (uzun yolumuz da var) son derece rahat ve sorunsuz bir yol tutuşu var. Maksimum hızda çok benzin tüketiyor ama bi 200-250 cc motor ile kıyaslayınca fzla olmadığını görüyorum ki -250 cc bir motor ile aynı hıza rahatlıkla ulaşabiliyor- motoru keyif için alıp hem işine hem gezintilerine kullanmak isteyenler için Honda Dylan kesinlikle biçilmiş kaftan.

DAELIM tam bir hongkong malına benziyor. veya çinin bağrından kopup gelmiş gibi... fazlasıyla yumurta hatlara sahip.. o kadar parayı verince biraz gösteriş arıyor insan

HONDA Dylan çok tok ama bir o kadar da hantal bir görüntüye sahip.. pelikanlara benzer bir görüntüsüde var ayrıca. ama motoru honda.. honda deyince durmak lazım.. !!

RUNNER kullandığım için en iyi bildiğim motor. süper seri ve çok spor görüntüye sahip. iyi yanları çok ama bir kötü yanı var ki felaket. o da bagajı çok küçük.

Performans: Gilera Runner
Dayanıklılık ve ekonomiklik : Dylan 150
Yayılıp oturup pilyon (pillion) ile sürekli gezecekseniz : S2

Walla rahat etmek istiyosan Daelim al çünkü uzun yola giderken rahatlık isteyceksin belin ağırmaycak

duffy son noktayı koymuş ne aradığını biliyorsan istediğin motorların özetleri o mesajda mevcut

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Hicde zorlu bi 3 lem değil, cvp tek ve basit Gilera Runner 200

Neden ?

1.Performans ve güç (21 hp)
2.Sağlamlık (scooterda İtalyan kalitesi)
3.Sportif görüntü (junior nexus)
4.Motomax güvencesi
5.Prestij..
34.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar