Aprilla pegaso 2004 al bin 8000 tl fiyata Gore 50 hp
Bmw f650gs ile Aynı motor.
Araştır bin..
10-15.000 tl 200-300cc ye vermek ya acemilik, ya para bolluğu ya da aç gözlülüktur.
Ve her konuya yorum yapan tayfaya bakıyorum, ettikleri laflar tecrübelerinden fazla..
kıyas iki benzer nesle arasında arasında olsa daha iyi olmaz mı:santa:
[url]http://i.hizliresim.com/3vBnb5.jpg[/url]
Pegaso kullanıcısı olarak söyleyeyim.Oyle 8000 vermekle bitmiyor bu işler.Bu motorların işletme masrafı çok yüksek.Örnek vermek gerekirse km ve gaz teli sipariş ettim, ikisi 160 tl, düşün bunlar en dandik parça fiyatı.Sen o motoru 8000e al yol yaparım diyorsan !!EN AZ!! 6 7 lirayı adam etmek için harcarsın.Motor yine en az 15 16'ya gelir.Her ustaya elletilmeyecek motor bunlar.Motordan anlamıyorsan paran da yoksa Pegasodan ve Gs'den uzak dur.
Kalite olarak şuan piyasada bu motorların pek alternatifi yok.92 93 pegasolar taş gibi hala geziyor.
Ben sana Rx3 evo öneririm, kendini kanıtlamış bir motor, işletme masrafı düşük kullanıcısı bol, ikinci eli iyi sayılır, pişman olmazsın.
Bence Skoda Fabia al
HAHAHAHAHALEX DE SOUZA dediyse konu kapanmıştır.
![]()
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:06 ----------
teşekkür ederim bu mantıklı bir yorumdu :cat:
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:16 ----------
:thumleft: hahahah teşekkürler ...