2.ci el Motor

Sahibindene şöyle bir bakıyorum millet ne kadar zeki yav , 2015 bir motoru sıfırına yakın fiyata satıyor en ucuzu deseniz kazalı oluyor km 20 binde oluyor bu genellikle 250 - 650 arası motorların çoğunda böyle bu insanları anlamıyorum piyasası çok yüksek geliyor sizcede öylemi ? ben çok ucuza 10 bin düşsün demiyorum ama anahtar soktukdan sonra %30 felan ucuza satılması lazım ki her 1 yılda %5 oranında düşmesi lazım sizce 2.ci el motor fiyatları şişirilmiş mi ?

oyle deme adam o motora lastık takıyor cunku fabrıkadan lastıksız gelıyor motosıkletler kı o lastıgı senın ıcın takıyor kendısı ıcın degıl,koruma takozu takıyor hanı şu 150 lıra olanlardan ama dusunup taktıgı ıcın dusunce+malzeme+işçilık 500 lıraya falan gelıyor bırde katlanır plakalık varsa off paha bıcılmez
olaylar tam olarak boyle oluyor neden dıye sorarsan cunku tıcaret kafası

Aynısını bende yaptım kendi motorumu sattım ,dolu ekstrası vardı , 0 adlım ve , 0 ı 9000 bindi öyle işte neymiş 0 alırlarsa 500 tl masraf ekstralarla toplam 10.000 tl olur da mış mış yazmak yerine adam akıllı 7500 tl ye daha 4000 bin km de motorumu verdim millet büyük motor sattıkçamı cimrileşiyo noluyo anladım ki , ekstraları yarı fiyatına saymak lazım abartıp şişiriyolar sanki biz motor satmadık

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
geçen hafta bahçelievler'de çocuk parkında bir "megelli 250r" gördüm ve bir ara almayı düşündüğüm motordu. dolayısıyla motorun başında iki kişiye sohbet ettim.

kaporta az da olsa yıpranmış, tamirciye bir kaç sefer uğramış çok kısa süre önce ve 8 bin lira'ya aldıklarını söylediler. çok pahalı dedim. ben 6 bin lira'dan fazla vermezdim dedim.

sonuçta çok arıza yapan bir motor ve yakıtı çok, 140 km hızı pek geçmiyormuş. sabit rahat gideceği hız 110 civarıymış. e ne anladık ondan.

bende apache var ve iş dönüşü iki kişi oluyoruz, bugün 115 km hız yaptı hafif yokuş yukarı 8500 devirlerde falandı. yani 3250 tl paraya aldığım apache ile arasında sadece biraz hız farkı var. sırf 2 yada 3 saniye daha hızlı 100e çıksın yada 20 km daha fazla anlık hız yapsın diye ekstradan 4500 lira para veremem hemde çürük bir motora hiç vermem.

millet balataları sıyırmış :farao:

Kesinlikle şişirilmiş bende ikinci el almayı düşünüyordum fakat sıfır fiyatlarına yakın olduğu için sıfır aldım

Ödedikleri sigorta,plaka masraflarını alacak adamdan çıkarmaya çalışıyorlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar