Merhabalar.Daha önce de sorulmuş fakat cevap bulamadım,sıfırı üretiliyor mu? Yeni modellerde ilan sayısı yok kadar az,iyi mi kötü mü bilemedim
Bu hocam.İLANI YAPIŞTIR. kaç modelmişte 1000 km de ?
Bu hocam.
Ulusan'dan - 2013 MODEL 1,330 KM - Hyosung GT 250 Naked
İlan No: 306621042
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...1,330-km-hyosung-gt-250-naked-306621042/detay
Tam 0 km pulsara karar vermiştim. Sence hangisini seçmeki
facebooktan birisine sordum bu motoru.Ulusana verilmeden önce adam başka şehirden sahibinden almaya gelmiş.Sahibi motorda hiç bir şey yok vs demiş ancak motor sola yatmış ve depoda düzeltme ve boya varmış.Almadan dönmüş.2 aydır satışta dedi.
Herkese Merhaba kazasız sürüşler arkadaşlar;
2008 Model 2009 trafiğe çıkışlı S&T Kanuni (hyosung) aldım 5700 KM de ve motoru daha önce kullandım fakat bir arkadaşımın dı ve tam testiplerim olmamıştı, birincisi 1 ve N geçişi sıkıntılı stop ettiğimizde geçmiyor ve birde motoru çalıştırdığımızda benzin kokusu var ayrıca çalışır durumda iken gaz gerip bırakınca bazı durumlarda stop ediyor gaz kolundan şüpheleniyorum motor uzun zamandır garajda yatıyor ve 2-3 ayda yada biraz daha uzun çalıştırılıp geziliyordu önceki sahibinde. bu konuda bir fikir yada sorunu söyleyebilecek olan bir arkadaş var mıdır? üzerindeki lastiklet inanılmaz kötü ve michelin serisinden ön - arka lastik almayı düşünüyorum hangi modelini almamı önerirsiniz? bu arada sigorta fiyatları inanılmaz uçmuş vaziyette 1200 TL anadolu sigortadan fiyat çıktı.
İlgimi çekmesinden ötürü peşine düştüm.
Bu motor ne yakar
Sıkıntı yaratırmı
30-40 bin deki 2. El motorlarını almak ne kadar doğru olur
Beğendiğiniz beğenmediğiniz yönleri
Deneyimlerinizi merak ediyorum
Hayırlı günler
Öncelikle herkese merhabalar, hem site kullanıcısı olarak hemde motorsiklet sevdalısı olarak yeniyim, uzun süredir araştırmalarımla yazılanları okuyarak ve tecrübelilere danışarak bütçemle doğru orantılı olarak hyosung gt 250 naked almaya karar verdim. Yeni yıldan hemen sonra ocak ayı içerisinde veya daha önce bi tarihte almayı düşünüyorum.
İnternette satılık ilanlarında birkaçını favorilerime aldım fakat farklı illerde olan bu motorların durumlarını ve kondüsyonlarını tam olarak nasıl öğrenebiliceğimi bilmiyorum. Tanıdık olması gerek ve tabi birde motordan mekanikten anlaması gerek, yada ustası olması gerek tabiki fakat her ilde böyle bir imkanım yok. sizden ricam çevrenizde güvenebiliceğiniz ve bildiğiniz gt 250 naked seçenekleri varsa ve bana önerirseniz çok sevinirim. Herkese şimdiden çok teşekkür ederim .