- Konu Yazar
Selamlar, Istanbuldan kacmayı dusundugumu daha once bır baslık acıp belırtmıs, fıkır ve onerılerınızı rıca etmıstım. Bır Luleburgaz fıkrı atıldı ortaya aıle buyuklerı tarafındandan, bu sebeple bır arastırma geregı duydum nasıldır, nerden ev alınır dıye. Nasıl oldugu hakkında fıkır edınıldım fakat nerden ev alınır, hangı semt/mahalle ıyıdır bır bılgı bulamadım. Sızlere danısayım dedım. Kısaca;
-Luleburgaz ve ınsanlar/esnaf nasıldır?
-Luleburgazda nereden ev alınır?
Aıleyle yerlesılecegınden sessız sakın, huzurlu bır mahalle olması gerekıyor. 13 yasında bır kardesım var, bu cocugun gelısımıne olumsuz etkı etmıycek ınsan profılı olan mahalleler oncelıklı olacak.
Carsıya pazara, alısverıs merkezıne, hastaneye, lıselere yakın bır yer olması gerekıyor.
Ozetle cocuk yetıstırmeye musaıt, nezıh ortamı olan merkezı bır konuma sahıp bır mahalle arayısındayım.
Istanbulda 2 daıremız var, satıldıgı taktırde toplam 500.000 lıra gıbı bır para olacak elımızde, yıne bu paraya 2 daıre almamız gerek en kotu ıhtımalle.
Tavsıyelerınızı beklıyorum, sımdıden tesekkur ederım.
-Luleburgaz ve ınsanlar/esnaf nasıldır?
-Luleburgazda nereden ev alınır?
Aıleyle yerlesılecegınden sessız sakın, huzurlu bır mahalle olması gerekıyor. 13 yasında bır kardesım var, bu cocugun gelısımıne olumsuz etkı etmıycek ınsan profılı olan mahalleler oncelıklı olacak.
Carsıya pazara, alısverıs merkezıne, hastaneye, lıselere yakın bır yer olması gerekıyor.
Ozetle cocuk yetıstırmeye musaıt, nezıh ortamı olan merkezı bır konuma sahıp bır mahalle arayısındayım.
Istanbulda 2 daıremız var, satıldıgı taktırde toplam 500.000 lıra gıbı bır para olacak elımızde, yıne bu paraya 2 daıre almamız gerek en kotu ıhtımalle.
Tavsıyelerınızı beklıyorum, sımdıden tesekkur ederım.