Servis benimle eğleniyor!

Merhabalar. Geçen hafta bir kaza yaptım. Hava yağmurluyken motor altımdan kaydı.
Sonuç olarak kaskosu vardı, ertesi gün servise bıraktım.
Değişecek parçalar belirlenmiş, boyanacak parçalarda öyle.
Gidon değişecek, koruma takozu değişecek, motor bloğunfa hafif çizik var boyanacak,
Mt07 motocage elcik korumasından biri değişecek. Bana çıkarttıkları fiyat yaklaşık 5000tl!
Şuan şok içindeyim arkadaş 5 bin lira nedir 2-3 parçaya?

Öncelikle geçmiş olsun..
Kawasaki,suzuki,honda,yamaha aslen japon olmalarına rağmen servislerininde bir o kadar afrikalı olmalarından kaynaklı bir durum 3 tane ufak kaza yapsan motorun parası çıkıyor

hatta kawanın meşhur 4 zencili fotosu vardı gelir birazdan..

'nasıl olsa kasko öder' mantığı ile servis rakamı şişirmiş anlaşılan.

sigortanız ile irtibata geçip hasarın bu kadar olmadığını söylerseniz kendilerine de iyilik yapmış olursunuz, fakat öncesinde detaylı ekspertiz raporu isteyin.

Motoru satarken tramerde 5000 tl hasar olması ikinci elde değer kaybınıza yol açar.

'nasıl olsa kasko öder' mantığı ile servis rakamı şişirmiş anlaşılan.

sigortanız ile irtibata geçip hasarın bu kadar olmadığını söylerseniz kendilerine de iyilik yapmış olursunuz, fakat öncesinde detaylı ekspertiz raporu isteyin.

Motoru satarken tramerde 5000 tl hasar olması ikinci elde değer kaybınıza yol açar.

Daha net rakam vermediler az evvel telefonda görüştük.
"Yaklaşık 5bin liralık hasar var" dedi telefondaki kadın.
5 bin liralık ne hasar var dedim, cevap veremedi. Net fiyat gelsin gerekirse kuruş expertiz parası vermeden o motoru ordan alırım.

Kasko şirketinle iletişime geç,durumu anlat imkansızde. Hem onun hem senin işine gelicek. Tramer vs, vs.

arkadaşım benzer bir kaza yaşadı apartman çıkışında sağa yattı kaskodan yaptılar ve hasar kaydı 7000 tl görünüyor motoru satamıyor, hasar kayıtlı motorları satmak çok zor

madem hasar az, cebinden yaptır kaskoyu bozma. service kalsa, araba parası harcarlar motosiklet tamirine. ben de kaza yaptımdı, depo kapağı hafif çizik diye yenisini talep ediyorlar, kasko var ya, tabi eksper de keriz değil. sizin motoru da eksper görsün, iner o bedel.

geçmiş olsun 2017 de çıkacak olan sigorta ve kasko primini de bu konuya yazar mısın lütfen

madem hasar az, cebinden yaptır kaskoyu bozma. service kalsa, araba parası harcarlar motosiklet tamirine. ben de kaza yaptımdı, depo kapağı hafif çizik diye yenisini talep ediyorlar, kasko var ya, tabi eksper de keriz değil. sizin motoru da eksper görsün, iner o bedel.

Arkadaşa katılıyorum. Hasar azsa kendin yaptırmalısın.

Gidon 250
Gidon kelepçesi 250
Gidon topuzu 180 tek
Peg 160
Ayna 180
Depo yanı siyah hava girişi grenaj 250

Fiyatlar böyle gidiyor.
Ayrıca senden çıkan parçaları da yarı fiyatına satıyor.

Orjınal parca fıyatlarını sorabılcegın bır yer varsa fıyatları kontrol etmeni ve arkadasların yazdıgı gıbı kasko sırketının eksperının gormesını sagla. Eksper sanırım kendılıgınden motor bedelı uzerınden bellı bır maddı tutardakı hasar ıcın gelıyor,fakat bu yuzde kac onu bılemıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar