valla beyler Bajajı benimde pek gözüm tutmuyor ama nasıl ele geçirdiyse piyasaları en yakın en samimi argadaşlarım bile aldı ve bana da artık pulsara geçmemi tembihleyip duruyorlar..dört koldan taarruz var...depo ve sele rahatsız etmeseydi aslında dşünebilirdim..Bajajın yükselişi önlenemez...bırakın jant kırmayı jantsızda satışa sunulsa alınır...

yani bundan 5 yıl önce son motoru fazer olan arkadaşımdan tutun son 6-7 yılı cbf150 le geçen gangama gadar pulsar aldı..hatta birine ben gidip Kayalardan alırken eşlik bile ettim...
mesela size Pulsarla ilgili bilmediğiniz bir hikaye anlatayım...
2.nesil yeni kasa dedikleri boyalı Pulsarlar mesela Kanuni fabrikasında boyanmış bunu biliyormuydunuz...:queen:
boyanın renklerini kimler seçmiş biliyormusunuz...

Bajaj bayi sahipleri..Bajaj Kayalar Motorun sahibi biz renk kartelalarına baktık seçtik dedi...:queen: benim 26 yıllık komşum Kayalar Motor ama yeni tanışmak kaynaşmak nasip oldu..Kanuni zamanında selam vermezdik Bajaj Bayisi olunca yollarımız kesişti..
jant olayıda efsane değilmiş harbi doğruymuş...jant kırılmasını anlarım ama bu jant yokolması gibi bişey...:queen:
ha ibine Honda ve hibinyo Yamahayı tokatladımı satışlarda..evet..o yüzden Bajaja tam destek..paramız Hinlilere gitsin...bu 4 büyükleri (yamaha Honda Suzukı Kawa) kim tokatlarsa ben eyvallah ederim..