mambo 59 Katılım 5 Haz 2006 Mesajlar 94 25 Ağu 2006 #42 aramıza hoş geldin bengisu bizde zaten gözümüz yollarda seni bekliyorduk nerdeydin niye geciktin bu kadarbengisu:bounce: :queen: :bounce: :rendeer: :bounce:
aramıza hoş geldin bengisu bizde zaten gözümüz yollarda seni bekliyorduk nerdeydin niye geciktin bu kadarbengisu:bounce: :queen: :bounce: :rendeer: :bounce:
Tuncer Sezen Moderatör (forrap) Katılım 5 May 2005 Mesajlar 5,132 25 Ağu 2006 #43 Arkadaşlar başlık açılalı 7 ay olmuş,hoşgeldini mi kalmış Allah aşkınaHortlatmayın şu başlıkları:farao:
Arkadaşlar başlık açılalı 7 ay olmuş,hoşgeldini mi kalmış Allah aşkınaHortlatmayın şu başlıkları:farao:
H harfendaz Forumdan Uzaklaştırıldı Katılım 29 Ağu 2005 Mesajlar 531 25 Ağu 2006 #44 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Allah Allah ben de tam hoş geldin diyecektim ki...
Tuncer Sezen Moderatör (forrap) Katılım 5 May 2005 Mesajlar 5,132 25 Ağu 2006 #45 forrap' Alıntı: Arkadaşlar başlık açılalı 7 ay olmuş,hoşgeldini mi kalmış Allah aşkınaHortlatmayın şu başlıkları:farao: Genişletmek için tıkla ... ..................... Harfendaz bende tam ah be sende mi diyecektim ki
forrap' Alıntı: Arkadaşlar başlık açılalı 7 ay olmuş,hoşgeldini mi kalmış Allah aşkınaHortlatmayın şu başlıkları:farao: Genişletmek için tıkla ... ..................... Harfendaz bende tam ah be sende mi diyecektim ki
Barış Şuşut Süper Moderatör (BBRR) Katılım 12 Haz 2005 Mesajlar 8,444 26 Ağu 2006 #46 ************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»» Bu başlık amacına ulaşmıştır. Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır. Şikâyetler için... [email protected] ************** Site Yöneticisi: BBRR **************
************************************************* »»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan kilitlenmiştir.»»»»»» Bu başlık amacına ulaşmıştır. Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir. Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır. Şikâyetler için... [email protected] ************** Site Yöneticisi: BBRR **************