2017 motor fuarı hakkında sorularım var

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Beyler ve Bayanlar öncelikle herkese iyi günler ben bu sene ilk defa motor Fuarına gideceğiz fakat bilet almak gerekiyormuş bu biletleri nerden veya nasıl alabilirim yaklaşık 7 kişi gideceğiz ?

Motosiklet malzemesi satan mağazalar alışveriş yapanlara hediye ediyor genelde. Fuar girişinde de gişeler var orda satılıyor.

Satışa çıkmadı diye biliyorum. Subat 22 ,daha zamanımız var. Arkadaşlar cevapları vermişler nerelerden tedarik edileceği ile ilgili.

Tek kişi olsaydın sokardım seni içeri bu arada öğrenci arkadaşlar varsa tabi maksimum 2 kişi fuar günü içeriye sokabilirim . Misafir olarak her sene başka sektörde stand açtığımız için tuyap fuarlara giriş ucretsiz benim . Dedigim gibi 2 öğrenci arkadaşı içeriye sokabilirim çay kahve falan da benden

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
peki anladım teşekkürler

Evet arkadasa sordum cnr mis otomobil fuarı orada olunca orada yapılacak sandım . Sıkıntı yok ya 2 öğrenci arkadasa bilet ve çay kahve ismarlarim sıkıntı yok

sıkıntı etme fuar girişinde dışarda davetiye satanlar önünüzü çeviriyolar zaten,bilet fiyatının yarısına alırsın,bilete fazla para vermene gerek yok

Fuar nerede oluyor arkadaşlar ? birde bilet ücretleri tahminen ne kadar olur ? ona göre gitmeyi düşünüyorum da

ben sana 10 tane davetiye kargoyla yollarım...fuara daha var bana özelden mesaj at fuardan 2 hafta önce hallederim..sadece kargo ücreti ödersin alıcı olarak..davetiyeler ücretsiz...ama fuar zamanı hatırlat bu arada...servisimden rica edicem bende ..:p

bir arkadaş ücreti sormuş..davetiye ayarlayamayanlar maalesef ana girişte ücretli bilet almak zorunda kalıyorlar...ben bir keresinde elimdeki 100-150 davetiyeyi hayrına dağıtmaya çalışırken fuar yetkilisi tarafından kovalandım kapı önünden...de get lan diye peşimdenkoştu ..:queen: ama artık uğraşamıyorum...eskiden enerjim vardı şimdi kalmadı...:pale:

ve kaçarken davetiyeleri havaya attım bi hücum oldu ana baba oldu ortalık görmelisiniz...:queen: sonra davetiye verdiğim tanımadığım kişiler bu takım elbiseli fuar gyöneticisinin üzerine yürüdüler sen kimsin lan dediler güvenlikler kurtardı adamı..ulan halk adamı linç eder mal herif..kime artizlik yapıyon..:p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar