İlk motor tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba.aranıza yeni katıldım.küçüklüğümden beri motosiklet hastasıyımdır fakat hiç kendi motosikletim olmadı.imkan buldukça eşin dostun motosikletlerini kullandım.amatör bir kullanıcıyım.yaşım 33 oldu ve artık kendi motosikletimi almak istiyorum.250 cc naked/roadstar tarzı düşünmekteyim.ilk etapta gözüme çarpan 5 model var bunlar şunlar;
1-suzuki inazuma gw250
2-benelli tnt 250
3-ktm duke 250
4-kawasaki z250 sl
5-yamaha mt-25

Bu 5 modelden birini almak istiyorum.bunların bazısı tek bazısı çift silindir.kimisinde abs var kiminde yok.sizce hangisini almalıyım ? tek-çift silindir nedir ? abs çok öenmli midir ?

yardımcı olursanız çok sevinirim zira mart-nisan 2017 tarihinde alacağım inşallah

Daha önce böyle bir konu açtın mı yoksa ben dejavu mu yaşıyorum :/

Ve diğer bir sorum Honda düşünür müsünüz ? (Honda satış elemanı değilim :queen: )

Motosikleti
22" Bajaj NS 200 - 25" Pcx DLX
Daha önce böyle bir konu açtın mı yoksa ben dejavu mu yaşıyorum :/

Ve diğer bir sorum Honda düşünür müsünüz ? (Honda satış elemanı değilim :queen: )

Honda'nın 250cc nakedı vardı da bizmi almadık ?

eger sıfır alacaksan euro4 emısyonu nedenıyle bazı modellerın sıfırını bulamayacaksın buyuk ıhtımal . tnt250 bıdaha dusun derım cunku 180 küsür kılo bı makına,yenı baslayan arkadası bıraz yorabılır .

Abicim abs nin önemi diyorum ve şunu bi izlemeni tavsiye ediyorum ondan sonra karar ver.
https://youtu.be/VfbGhgCiQVI

Bugun kaza yaptim ufak bi kazaydi ani fren yaptım tecrubesizlik de var haliyle. Eger abs olsaydi motor yan yatmayacak grenajlar cizilmeyecek idim hafif suratte gittigim icin bisey olmadi ama allah korusun. Bi izle abicim

Yeni başlayacaksanız absli model tabiki tevsiyemdir lakin ben ilk motorumdan abssiz olduğu için birçok tecrübe kazandım diyebilirim

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Honda satış elemanından çok mağaza sahibi gibi bir görünüm veren arkadaşlar var.

Kardeşim yeni modellere bak derim. Hemen hemen bütün markaların 250'lik nakedları ve artık bir nevi enduroları vesaire çıktı. Birinin kafana x markayı al demesi yerine git mağazaya bak. Beğendiğini al :) Hepsi kaliteli güzel motorlar. Önemli olan sana hitap etmesi.

sıfır veya ikinci el olabilir çok önemli değil.ikinci el alırsam da 2 yaşından büyük almam.azönce birisi niçin 250 cc lik scooter almıyorsun dedi.otomatik vites abs li bi scooter ile çok rahat edersin dedi..bu konuda siz ne düşünüyorsunuz ?

Scooter mantıken ağır basar.konforu sele altı bagajı vs çok avantajlı. Saydıklarınız arasında boyunuz 180 altındaysa en donanımlısı duke 250 dir.

ne demek istediğinizi anlamadım

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:22 ----------

Scooter mantıken ağır basar.konforu sele altı bagajı vs çok avantajlı. Saydıklarınız arasında boyunuz 180 altındaysa en donanımlısı duke 250 dir.

Peki scooter alacak olsam 250cc olacak şekilde..ne tavsiye edersiniz ?

X max 250 dışında scooter sürmedim çok bilgim yok ama sırf ikinci eldeki hareketliliği yüzünden tercih edilir. Arka süspansiyonu biraz sert ve plastik kalitesi biraz kötü gelmişti bana. Onun dışında gayet güzel yeterli bir makine.

tek silindir veya çift silindir olmasının avanyaj ve dezavantajları nelerdir ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar