İstanbulda dijital vites göstergesinin montajını yapabilecek usta?

Bu tip işler için gittiğim bi servis vardı fakat ustası ayrılmış şu an avrupa yakasında nereye gideyim bilemiyorum, fotoğraftaki üründen var elimde bunun montajını yaptırmak istiyorum, ustalığı cep yakmayacak ve bu tip elektrik işlerinden anlayan birilerini tavsiye ederseniz sevinirim.

2-colors-Universal-6-Speed-font-b-Digital-b-font-font-b-Gear-b-font-font.jpg

https://www.youtube.com/watch?v=vFNjTKCmYSU
ben böyle bişey görmüştüm işinize yararsa.

tamam verdim şukunu :) cay ve sıgara eslıgınde vıdeolarını ızlıycem sımdı

https://www.youtube.com/watch?v=vFNjTKCmYSU
ben böyle bişey görmüştüm işinize yararsa.

Hocam alet 15 lira mı 20 lira mı ney o arkadaş öpecek yer arıyor resmen ben o paraya aleti sıfırdan devreleriyle yaptırırım karaköydeki elektronikçilerde :queen:

Youtube da araştırdım biraz da şemaya baktım ve evde göstergeyi çalıştırmayı başardım şu an motora takabilecek durumdayım ama aklımı kurcalayan bir konu var, aşağıdaki şemada neutral yani boş vites kablosu nereye bağlanmalı gösterilmemiş youtube daki videolarda kimisi akünün nötrüne bağlayın demiş kimi şaseye bağlayın demiş ama bu boş vites ışığı yandığında sistemi otomatik olarak sıfırlamalı haliyle videodakilerin motorları bazen boş vitesteyken 2. vitesi gösterebiliyor, bana cidden bu işten anlayan kafası basan bir usta lazım :)

6c9740d7-2b80-4099-a2d4-6cfdc6047e33.jpg

Burada sorman gereksiz, sanayiye gideceksin işi çözeceksin. Atla deve değil, biri muhakkak yapar :)

Vitesin bos lambasinin kablosuna baglaman gerekiyo. Boylece sen vitesi bosa aldiginda lambaya giden sinyali alip sifirliycak kendini.

Vitesin bos lambasinin kablosuna baglaman gerekiyo. Boylece sen vitesi bosa aldiginda lambaya giden sinyali alip sifirliycak kendini.

1 saat önce indim baktım motoru söktüm parçaladım resmen boş vites switch2 ini bulamadım bana yine servis yolu gözüktü gibi....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar