merhabalar, bende bu aletten aldım henüz çok yeni 5000d/d geçmediğim için hız vs pek bişey söyleyemem ama duruşu, sesi, ayna pozisyonu, freni elbette abs si, malzeme kalitesi, işçiliği, kornası, sağa sola yatışı yani kontra alışı,kontak anahtarını çıkarsanız bile parklarının ve dörtlülerinin olması anahtarsız yanabilmesi,gösterge paneli çok çok iyi gidon açısı biraz az gibi geldi bana bundan önceki motorum r25 e göre.sele yüksekliği iyi ama uzun yolda konforu nasıl olur bilemiyorum.motor henüz 180-200km de kullandıkça yine paylaşımlarda bulunabiliriz.yaşım 45 ben hız aramadığım için bana göre gayet iyi.yakıt şimdilik 3-3,3lt/100km
gibi gösteriyor elbette bu 70km/h gibi hızlarda oluşan bir ölçüm ileride daha net bir rakam çıkacaktır.3-4 adet 200-250cc lik motorlarım oldu bu cc benim için iyi elbette yüksek cc motor güzeldir aklını başında alır uçurur ama ben önce sağ kalmaya çalışıyorum zira ülkemizde bayağı zor.bizim buraya yani tekirdağ'a yakın olduğundan motorla sık sık yunanistan'a gidip geliyorum.ayrıca 30 a yakın ülke gezdim gördüm bir çoğuna birden fazla gittim, inanın çok şey değişiyor motor kullananlara öncelik ve saygı çok yüksek seviyede umarım bizlerde bir gün öyle oluruz.
not:
http://rg-racing.com/browsebike/Suzuki/GSX_250R/2017/ sitede motor koruma takozu var elbette çok pahalı ama benim söylemek istediğim demek ki takılabilecek yer var, bende henüz bakmadım motoruma ama gerçekten merak ettim takılmıyor vs denmişti ilginç.