Şöyle belirteyim korku korkuyu doğuruyor.
kendimden yola çıkarak bazı şeylerden bahsedeyim.Bende 4 senedir motosiklet üstündeyim çeşitli modellerle. Hatırlayamadığım kadar km yapmışımdır. Bazı dönemlerde benimde başıma geliyor misal 4 yada 5 ay önce her zamanki gibi işe giderken ışıklarda durdum ışıklardan sonrası sola dönüş hergün geçtiğim güzergah. Yeşil yandı kalktım sola dönerken pat yerdeydim

Düşmeden önce yanımdaki araba sürücüsü ile küçük bir sohbet ederken hayırlı olsun sıfır almışsın dedi bende yok sıfır değil 1.5 senelik motosiklet dedim ya yok sıfır o ben anlarım dedi (temizliği severim) neyse dedim ve sonrasında kaza yaptım ben her ne kadar nazara bağlasamda kesinlikle benimde hatam vardı belki ama olayın mehaveti ile hatırlayamıyorum.
Bu olaydan sonra dönüşlerim o kadar kötü olduki anlatamam resmen dönmeye korkuyorum korku korkuyu doğururdan bahsettiğim olay bu yani üstüne gitmedikçe korkunu yenmedikçe olmuyor hatalar birbirini kovalıyor. Gerek tecrübe gerek yetenek ne derseniz işte bunun bir şekilde üstesinden geldim şu an eskisinden daha iyiyim dönüşlerde fakat korkuya yenilip ben dönemiyorum deseydim bu iş kötüye gidicekti.
Velhasıl kelam kendimizi geliştirmenin ne sınırı ne zamanı var sizde korkunuza yenilip hatalar zinciri oluşturmuşunuz . Yenmeniz başarmanız gerekli bu her ne kadar düşe kalkada olsa kimse emeklemeden koşamıyor.
Saygılarımla.