Honda bence. Hee yenisi tip olarak çok güzel led farlı filan ama fiyat 25.000 TL. Onu alamam dersen onun yerine eski model ikinci el de alınabilir 2015 az km yapmış filan.
1- Daha büyük bir motosiklet. Bir boy büyük resmen, gözü dolduruyor.
2- Homda hem 8-9 bg daha güçlü hem de torku nedereyse Ninja'nın 2 katı. Çok daha iyi hızlanıyor (bizzat denedik). Torku da düşük devirde veriyor.
3- Parçası, bakımı çok daha ucuz. Kesin bir şeyler lazım oluyor.
4- Servis konusunda daha avantajlı.
5- Az devir çeviriyor olması nedeniyle motor muhtemelen çok daha uzun ömürlü.
Honda ile güç konusunda eksik kaldığını hiç bir zaman hissetmezsin. Ben çok uzun yol da yaptım gayet rahattır. İstersen top case, side case yapıp Avrupa turuna bile çıkarsın. Otobande araç sollarken zorlanmazsın. Büyük olduğundan hem sen hem varsa artçın rahat eder. Bence bu 2 motor konusunda düşünecek hiç bir şey yok ikisini de inceleyip Honda aldığımdan söylüyorum. Marka fanı değilim
1- Daha büyük bir motosiklet. Bir boy büyük resmen, gözü dolduruyor.
2- Homda hem 8-9 bg daha güçlü hem de torku nedereyse Ninja'nın 2 katı. Çok daha iyi hızlanıyor (bizzat denedik). Torku da düşük devirde veriyor.
3- Parçası, bakımı çok daha ucuz. Kesin bir şeyler lazım oluyor.
4- Servis konusunda daha avantajlı.
5- Az devir çeviriyor olması nedeniyle motor muhtemelen çok daha uzun ömürlü.
Honda ile güç konusunda eksik kaldığını hiç bir zaman hissetmezsin. Ben çok uzun yol da yaptım gayet rahattır. İstersen top case, side case yapıp Avrupa turuna bile çıkarsın. Otobande araç sollarken zorlanmazsın. Büyük olduğundan hem sen hem varsa artçın rahat eder. Bence bu 2 motor konusunda düşünecek hiç bir şey yok ikisini de inceleyip Honda aldığımdan söylüyorum. Marka fanı değilim